Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Princese Anna nonākusi slimnīcā pēc incidenta, kurā, domājams, iesaistīts zirgs

Princese Anna un Endrū Pārkers.
Princese Anna un Endrū Pārkers. Foto: SIPA/Scanpix

Princese Anna nogādāta slimnīcā ar nelielu galvas traumu un smadzeņu satricinājumu, ko, domājams, izraisījis incidents, kurā bijis iesaistīts zirgs, ziņo BBC.

Ārsti prognozē, ka 73 gadus vecā princese Anna varētu ātri atgūties pēc 23 jūnijā notikušā incidenta viņas īpašumā Getkombas parkā Glosteršīrā, paziņoja Bekingemas pils.

Avoti ziņo, ka viņas ievainojumi saskan ar traumām, kas gūtas no trieciena, ko ar galvu vai kājām izdarījis zirgs.

Princese tika savainota svētdienas vakarā, baudot pastaigu pa savu īpašumu. Netālu esot atradušies zirgi.

Traumas iemesls oficiāli gan nav apstiprināts. Uz viņas īpašumu tika izsaukti neatliekamās palīdzības dienesti, un princese tika nogādāta Sautmīdas slimnīcā Bristolē.

Jau vēstīts, ka Princese Anna svētdienas vakarā piedzīvojusi incidentu, pēc kura guvusi "nelielus ievainojumus un smadzeņu satricinājumu", paziņoja Bekingemas pils.

Tiek norādīts, ka Anna atrodas slimnīcā, lai ārsti varētu novērot viņas veselības stāvokli līdz brīdim, kad viņa jutīsies labāk.

"Karalis ir informēts par notikušo un kopā ar visu karalisko ģimeni, sūtot princesei savus vissirsnīgākos mīlestības un laba vēlējumus, lai ātri atveseļotos," vēstīts paziņojumā.

Anna ir bijusī jātniece, 1971. gadā izcīnījusi zelta medaļu un 1975. gadā izcīnījusi divas sudraba medaļas Eiropas čempionātā.

1971. gadā tika atzīta par BBC gada sporta personību. Viņa ir pirmā no britu karaliskās ģimenes, kas piedalījusies olimpiskajās spēlēs.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu