Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO "Daugavpils" futbolisti uzvar "Jelgavu"

"Daugavpils" futbolisti
"Daugavpils" futbolisti Foto: Sanita Ieva Sparāne

"Daugavpils" komanda piektdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 19.kārtā mājās ar rezultātu 3:0 (0:0) uzvarēja "Jelgavu".

Uzvarētājiem divus vārtus guva Abduls Traore, bet vienreiz izcēlās Aleksejs Golijanins.

Daugavpilieši vadībā izvirzījās 72.minūtē, kad pēc soda sitiena bumba no Jevgēnija Miņina nonāca pie Golijanina, kurš bija nekļūdīgs. Piecas minūtes vēlāk jelgavnieki kļūdījās pretī saviem vārtiem un izlaida bumbu, Traorem nostiprinot laukuma saimnieku vadību.

Vēl pēc trim minūtēm Traore panāca jau 3:0, Golijaninam izceļoties ar rezultatīvu piespēli arī šajos vārtos.

Vēl šodien turnīra līdere RFS viesosies pie "Audas".

Ceturtdien virslīgas trešā apļa ievadā "Tukums 2000"/"Telms" mājās ar 2:1 pārspēja "Liepāju", bet "Valmiera" savā laukumā ar 3:0 apspēlēja "Metta" futbolistus.

Sestdien 19.kārtas noslēgumā "Grobiņa"/LFS mājās cīnīsies ar "Riga" komandu.

Līdere ar 44 punktiem 18 spēlēs ir RFS, 39 punkti ir "Riga" komandai, bet tikpat punktus 19 cīņās izcīnījusi "Valmiera", 31 punkts ir "Daugavpilij", 25 punkti - "Audai" un 21 punkts - "Tukums 2000"/"Telms" komandai. 16 punktus ir sakrājusi "Metta" un "Grobiņai"/LFS, 15 punkti ir "Liepājai", bet 12 punkti - "Jelgavai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu