Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Draiskais Līgo koncertuzvedums "Meklē mani papardēs" būs skatāms TV ekrānos

Foto: Publicitātes foto

Šovasar Latvijas pilsētu estrādēs skatītājus iepriecināja lustīgais Jāņu koncertuzvedums "Meklē mani papardēs", ko Jāņu vakarā, 24. jūnijā, būs iespēja noskatīties kanālā TV3.

Lugas pamatā ir Annas Brigaderes populārā luga "Sievu kari ar Belcebulu" un vairāk nekā 20 leģendārā komponista Ivara Vīgnera dziesmas.

Koncertuzvedumā skanēs daudzas Ivara Vīgnera populārākās dziesmas, tostarp "Ja es būtu bagāts vīrs", "Seši mazi bundzinieki", "Mazais ganiņš", "Jel dod man bučiņ", un daudzas citas iemīļotas melodijas. Tas būs jestrs gabals par to, kā sievas mēģina apkarot krogus un kā viņām šajā cīņā sokas. Arī par sievietes un vīrieša mijiedarbību – kā mēs veidojam attiecības un kā caur viltīgām izdarībām mēģinām pasargāt otru no kļūdainām izvēlēm.

"Nākamgad mēs pieminēsim Ivara Vīgnera 85. dzimšanas dienu, savukārt Annas Brigaderes luga tapusi pirms 100 gadiem. Līgosvētku priekšvakars, manuprāt, ir īstais laiks šādam koncertuzvedumam," atzīst iestudējuma režisors Imants Strads.

Lūkosim, vai sievām izdosies pieķert savus vīrus nedarbos, kā arī caur pārpratumiem un komiskām situācijām no jauna atcerēsimies, ka universālas receptes sievietes un vīrieša saskaņai nav, tomēr atbalstot un cienot viens otru, mīlestība noteikti būs klātesoša!

Koncertuzvedumā piedalās Akvelīna Līvmane, Ilze Pukinska, Elīna Avotiņa, Elīna Bojarkina, Anta Aizupe, Sandija Dovgāne, Edgars Pujāts, Kristians Kareļins, Jānis Kirmuška, Varis Vētra, Jānis Jarāns, Klāvs Kristaps Košins, Mārtiņš Vilsons, Gundars Grasbergs, kā arī pavadošā mūziķu grupa Emīla Zilberta vadībā.

Jautri piedzīvojumi, negaidīti pavērsieni un populāru teātra dziesmu plejāde – to visu varēsim piedzīvot Jāņu koncertuzvedumā "Meklē mani papardēs" 24. jūnija vakarā pulksten 20.45 kanālā TV3.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu