Kādam zvaigžņu stunda. Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 24. līdz 30. jūnijam

Foto: Chinnapong/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 24. līdz 30. jūnijam.

AUNS

Nemierīga nedēļa: daudz emociju un plānu maiņa gan objektīvu, gan subjektīvu iemeslu dēļ. Sākotnējās ieceres var izrādīties grandiozākas, nekā reālās iespējas. Nesatraucies, visam savs laiks. Tomēr par finansēm vajag domāt un runāt, apspriest algas pielikumu vai peļņas pārdali. Ja pie tevis nonāk interesanta informācija, esi kritiski noskaņots un, pirms izdarīt tālejošus secinājumus, analizē. Nedēļas nogali pavadi nesteidzīgi, paplašini redzesloku vai dodies ceļojumā. Vari palutināt sevi ar kādu pirkumu – atjauno garderobi, iegādājies aksesuārus vai rotas.

VĒRSIS

Konsekvence un turēšanās pie principiem ir visnotaļ uzteicamas un cienījamas rakstura īpašības, taču šajā nedēļā veiksies labāk, ja spēsi elastīgi pielāgoties dažādām situācijām. Ir labas iespējas nopelnīt vairāk, iegūt sapņu darbu, vai attīstīt biznesu. Ja tu patiesi ko vēlies, tad negaidi, kad tas atnāks pats. Turi grožus stingri rokās, un vadi notikumus sev vēlamā virzienā. Brīvdienās romantiskas noskaņas, un interesanti pasākumi, kuros par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas. Vari arī doties piknikā ar draugiem un tuviem cilvēkiem.

DVĪŅI

Šajā nedēļā dzīve var uzsūtīt dažādus pārbaudījumus, tostarp attiecībās ar kolēģiem vai tuviniekiem. Tev gan piemīt talants labi saprasties ar cilvēkiem, tomēr var rasties sajūta, ka runājat atšķirīgās valodās vai viens otru vispār nedzirdat. Taču tas viss ir pārejoši. Viļņošanās norims, un jāķeras pie jauniem projektiem ar pilnu jaudu. Brīvdienās vislabākais būtu doties nelielā ceļojumā ar piesātinātu kultūras programmu un mazliet bohēmiskām izklaidēm vakaros. Labs laiks arī dažādu festivālu un brīvdabas pasākumu apmeklējumiem.

VĒZIS

Labi sapratīsies ar cilvēkiem, veidosi lietišķos kontaktus, iegūsi jaunus paziņas, kas vēlāk var kļūt par sirsnīgiem draugiem. Paredzamas lietderīgas sabiedriskās aktivitātes – iesaistīšanās labdarībā vai pasākumu organizēšanā. Darbā gan viss varbūt nenotiks tā, kā tu vēlētos, bet tāda reiz nu ir dzīve. Kaut ko iedod, kaut ko pieprasa... Galvenais – censties iztikt bez stresa un sakāpinātām emocijām. Nedēļas nogalē izej sabiedrībā, apmeklē pasākumus, festivālus. Radošas aktivitātes iedvesmos, un kāda tikšanās liks gremdēties romantiskos sapņos.

LAUVA

Kam vasaras laiskošanās, kam lielie darbi... Tev šajā nedēļā augsts enerģijas potenciāls un to vajag izmantot. Jau franču apgaismības laikmeta literāts Voltērs teicis, ka cilvēks ir radīts darbībai. Prātā nāks labas idejas, un uzradīsies arī potenciālie sadarbības partneri. Tikai visu rūpīgi izvērtē. Naudas lietās un ar līgumiem un dokumentiem jābūt uzmanīgam, it īpaši, ja ieceres saistās ar ārzemju tēmu. Brīvajā laikā vislabākā atpūta būs došanās izbraucienā, pastaiga dabā, pie jūras, pārgājiens pa dabas takām. Taču pikniks dārzā vai tikšanās ar draugiem klubā arī derēs.

JAUNAVA

Būs nepieciešama īpaša pacietība, jo apkārtējie gribēs tevi pamācīt un kritizēt. Tas mazliet spēlēs uz nerviem, jo pats esi zinošs un ar loģiku tev viss kārtībā. Taču nevajag iesaistīties strīdos, bet piekrītoši pamāt ar galvu un... izdarīt pēc sava prāta. Taču kopumā ņemot, darbā ražīga nedēļa, kad viss iet no rokas un īstajā brīdī līdzās ir īstie cilvēki. Kādam iespējama arī jaunas sadarbības veidošanās. Brīvajā laikā aizbrauc dabā vai paklejo pa pilsētu. Tādējādi atjaunosi enerģiju. Svarīga privātā dzīve un attiecības ar otro pusīti. Izrunājies par to, kas šobrīd šķiet būtiski.

SVARI

Profesionālajā jomā no tevis gaidīs idejas. Neatkarīgi no tā vai esi saistīts ar radošo vai lietišķo vidi, šī nedēļa piemērota jauniem izaicinājumiem. Ievēro principu: "Jautājums nav par to, kurš man atļaus; jautājums ir par to, kurš mani apturēs." Tā teikusi amerikāņu rakstniece un filozofe Aina Renda. Dzīve var piespēlēt negaidītas iespējas, un mēs jau zinām, ka šajā pasaulē nekas nenotiek nejauši. Jaunas vēsmas var ienākt privātajā dzīvē. Nepieņem lēmumus, ja sirds teic ko vienu, bet prāts ko citu. Brīvdienās vēlams izbrauciens, kurā izvēdināt galvu.

SKORPIONS

Garastāvoklis brīžiem apcerīgs, brīžiem nemierīgs, reizumis tāds, ka grūti atrast sev vietu. Var pietrūkt enerģijas nopietniem darbiem, tāpēc atceries par atpūtu – gan darbā pusdienas laikā, gan vakaros. Ja iespējams, lietderīgāk pat būtu paņemt atvaļinājumu, un doties tālā ceļojumā. Ar finansēm rīkojies uzmanīgi, neļaujies atlaižu vilinājumam, un sargies no nepārdomātiem pirkumiem. Nedēļas nogalē labprāt darbosies mājās, taču arī izkustēties vajadzētu. Ja ne pārgājienā vai izbraucienā ar divriteni, tad vismaz garākā pastaigā. Kaut kas pārdomājams attiecību tēmā.

STRĒLNIEKS

Aktīva nedēļa: daudz kontaktu, daudz sarunu. Kamēr citi pēc svētku brīvdienām cenšas iešūpoties, tu darbā pirmais aktīvi rosies un vēl pamanies izrīkot kolēģus. Ļaunā to neviens neņems, drīzāk priecāsies: labi, ja ir kāds, kurš koordinē un motivē. Tikai netērē enerģiju tur, kur nav atdeves. Sekmīgs periods visdažādākajiem izziņas procesiem – lasi, meklē interesējošās tēmas tīmeklī. Nedēļas nogalē dodies turp, kur aicina brīvie vēji. Izvēli noteiks emocijas un pašsajūta. Velti laiku sev, sabiedriskām aktivitātēm un mīļotajam cilvēkam.

MEŽĀZIS

Klāt zvaigžņu stunda. Ir iespējas paspīdēt ar zināšanām, nostiprināt autoritāti un sniegt vērtīgus ieteikumus darbā vai biznesā. Tev patīk turēties pie pārbaudītām vērtībām, taču vajadzētu nedaudz elastības. Var rasties iespējas izveidot jaunus kontaktus un iesaistīties kādā interesantā projektā. Iespējams, nāksies mazliet apslāpēt ambīcijas, bet būsi tikai ieguvējs - būs ne tikai slava, bet arī materiālais labums. Nedēļas nogalē lielus saimniecības darbus neieplāno. Daudz tīkamāka - pievēršanās attiecību tēmai, tāpat arī jaukas emocijas no tikšanās ar draugiem.

ŪDENSVĪRS

Sekmīgi veidosies lietišķie kontakti, un sarunas ar potenciālajiem partneriem būs auglīgas, taču, kad nonāksi līdz darīšanai, tad izrādīsies, ka jāiegulda nopietns darbs. Bet – kurš gan teica, ka būs viegli? Kārtīgi jāpastrādā, un bankas kontā ienāks tīkams papildinājums. Turklāt tava pieredze noderēs kopējas lietas labā. Ar zināšanām jādalās, tāpēc neliedz padomu nevienam, kurš taujā. Brīvajā laikā dažādi mājas pienākumi – kādam veicami remontdarbi, kādam dārzs jāapkopj. Kad labi pastrādāts, vajag ballīti! Sarīko dārza svētkus, uzklāj pusdienu galdu radiem un draugiem.

ZIVIS

Pēc Jāņu brīvdienām darba nedēļa apgriezienus uzņems lēnītēm. Nebūsi noskaņots uz varoņdarbiem, labprātāk komunicēsi ar kolēģiem un draugiem, apspriedīsi, kā kuram svētkos gājis. Tomēr kādā brīdī jāatgriežas realitātē un jāsāk strādāt. Bankas konta stāvoklis var darīt bažīgu, un jādomā, ko lietas labā darīt. Varbūt jāpapildina profesionālās zināšanas, varbūt jāapgūst jaunas prasmes mūsdienu tehnoloģiju jomā. Par to ir vērts padomāt. Brīvdienās prieku sagādās izbraucieni – ar ģimeni vai tuviem draugiem. Ja izlemjam būtiski jautājumi, paļaujies uz iekšējām sajūtām.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu