Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Pirmdienas horoskops: 24. jūnijs

Foto: Mariana Serdynska/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 24. jūnijam.

AUNS

Dažus pārdomu brīžus var sagādāt sirdslietu tēma. Iespējams, ilgosies pēc kā vairāk, nekā patlaban lemts. Neraizējies - gan zvaigznes sastāsies sirsnīgākās pozīcijās un viss sakārtosies.

VĒRSIS

Vislabāk jutīsies mājās, kopā ar savējiem apdarot saimniecības darbus, bet pēc tam sarīkojot Jāņu dienas pusdienas vai apmeklējot kādu izklaides pasākumu.

DVĪŅI

Rāma diena bez lielām aktivitātēm un sabiedriskošanās. Laba grāmata, labs koncerts, filma vai izrāde sniegs daudz vairāk pozitīvu emociju, nekā saviesīgas aktivitātes.

VĒZIS

Privātajā dzīvē labs laiks, lai kaut ko mainītu un darītu citādāk, nekā līdz šim. Brīvajiem ļaudīm var būt iepazīšanās, bet ģimenes cilvēkiem iespējas atsvaidzināt attiecības ar sirsnīgu pasākumu.

LAUVA

Ļoti piemērota diena, lai tiktos ar radiem un stiprinātu ģimeniskās saites. Brīvajiem ļaudīm sirdi saviļņos romantiskas vēsmas. Ir taču iedvesmas pilnais Jāņu laiks!

JAUNAVA

Vasarīgi romantiskas noskaņas iedvesmos, un tu ilgosies pēc emocionāli piepildītiem brīžiem. Ģimenes cilvēkiem piemērots laiks mājokļa labiekārtošanai un rūpēm par saviem mīļajiem.

SVARI

Mājās saimnieciski pienākumi, bet arī attiecību tēmu nevajag atstāt novārtā. No sirds jāizrunājas un vajadzētu sarīkot romantisku pasākumu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

SKORPIONS

Vislabāk jutīsies ģimenes lokā, kopā ar savējiem. Būs interesantas sarunu tēmas, asprātības un omulīga atmosfēra. Pozitīvo lādiņu iespējams gūt arī no kultūras un mākslas pasākumiem.

STRĒLNIEKS

Svētki nosvinēti, un vajag mieru. Ir tik labi mājās... Bet nedaudz komunikācijas tomēr gribas. Sazinies ar radiem, kas citās Latvijas vai pasaules malās, sarīko ģimenes saietu tiešsaistē.

MEŽĀZIS

Ja svētku vakarā baudīti gastronomiskie prieki, tad šodien jāņem soļu skaitītājs un jādodas pārgājienā, vai arī jānoklāj paklājiņš ņipri jāvingro. Lieliska diena sportiskām aktivitātēm.

ŪDENSVĪRS

Ļoti labi jutīsies mājās un nekur negribēsi traukties, kaut gan iebildumu nebūs, ja viesos pieteiksies draugi. Rāma dienas ar filozofiskām diskusijām par aktuāliem notikumiem.

ZIVIS

Atpūta pie ūdeņiem, laivošana vai makšķerēšana ir tas, kas uzlādēs ar pozitīvu enerģiju. Saimniecības darbiem šī diena nav piemērota. Un – kurš gan pēc kārtīgas līgošanas vēlas mesties darbos?

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu