Četras pasīvi agresīvākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
Foto: DexonDee/Shutterstock

Tā vietā, lai atklāti runātu par savām jūtām, daži cilvēki vairāk nekā citi pauž savu agresiju ar pasīvām metodēm, piemēram, sarkasmu, spītību vai tīšu nepaklausību. Astrologi nosauc pasīvi agresīvākās Zodiaka zīmes.

Auns

Auni ir pazīstami kā impulsīvi un kaislīgi, taču viņu agresīvais raksturs bieži var izpausties pasīvi. Neapmierināts Auns var rīkoties pasīvi-agresīvi, paužot savu neapmierinātību bez tiešas konfrontācijas. Sarkastiski komentāri un neatlaidīga atteikšanās sadarboties var liecināt, ka Auns ir pakļauts spiedienam.

Vēzis

Vēži ir emocionāli un jūtīgi, un bieži slēpj savas patiesās jūtas, lai izvairītos no konfliktiem. Šī tendence var padarīt viņus pakļautus pasīvi agresīvai uzvedībai. Tā vietā, lai tieši paustu savu neapmierinātību, Vēži var manipulēt un šantažēt citus.

Jaunava

Jaunavas ir pazīstamas ar savu analītisko prātu un tieksmi kritizēt. Kad viņi ir nelaimīgi, viņi var izmantot pasīvi agresīvu taktiku, lai izteiktu savu vilšanos. Tas var ietvert smalku komentāru izteikšanu vai pasīvu ignorēšanu personai, ar kuru viņi konfliktē. Viņu vajadzība pēc pilnības bieži liek viņiem kļūt pasīvi agresīviem, ja lietas nenotiek saskaņā ar viņu plāniem.

Skorpions

Skorpioni ir spēcīgi un kaislīgi, un viņu emocionālais dziļums var padarīt viņus pakļautus pasīvi agresīvai uzvedībai, kad viņi ir ievainoti vai dusmīgi. Tiešas konfrontācijas vietā Skorpioni var izmantot manipulācijas vai atriebības taktiku, lai paustu savu nepatiku. Viņu vajadzība pēc kontroles bieži izpaužas pasīvi agresīvā darbībā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu