Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Tev cilvēku atsūta." Samanta Tīna atklāti par dzīvi pēc kāzām (2)

Foto: Publicitātes foto

Pagājušā gada nogalē dziedātāja Samanta Tīna kļuva par precētu sievu. Sarunā ar izdevumu "Patiesā Dzīve" viņa atklāj, ko jaunais statuss mainījis viņas dzīvē.

Samanta atklāti pastāstīja, kas viņas dzīvē ir mainījies, iegūstot statusu sieva: "Ja kāds atbild, ka nekas nav mainījies, tad runā muļķības vai arī šajās attiecībās kaut kas nav bijis kārtībā vēl pirms laulības noslēgšanas. Jo laulība attiecībās ienes citu atbildību, un es kā sieviete jūtos lepna par savu jauno statusu – sieva. Tagad daudzi pāri dzīvo nereģistrētās attiecībās, bet – kā tu citus iepazīstini ar cilvēku, ar kuru kopā dzīvo? Kas viņš tev ir – draugs? Bet draugi jau tev ir vairāki, tad kāpēc tieši ar šo dali gultu? Un kas tādā gadījumā tu viņam esi? Kā saka Uģis Kuģis – piegulētāja. To izdzirdot, sieviete automātiski protestē – nē, tā nav! Bet kā tad nav – tavs draugs taču atbildību par tevi neuzņemas.

Izšķīrusies no vīrieša, ar kuru ilgi biju attiecībās, gribēju padzīvot viena. Ar laiku aptvēru, ka būtībā tas ir fantastiski. Brīva, daru, ko gribu, nekādu pienākumu pret otru. Līdz ar to pēc jaunām attiecībām pat nealku.

Bet, kad atkal esi tām gatavs, tev cilvēku atsūta.

Sākotnēji biju diezgan pārsteigta, ka viņš bez ierunām pieņēma manus noteikumus – līdz kāzām nekādas kopā dzīvošanas, tuvības. Nu kā tad tā?! Kad vēlāk atzinās, ka jau pāris mēnešus pēc mūsu iepazīšanās nešaubīgi zinājis – es būšu viņa sieva –, sapratu, ka noteikumi atbilda mērķim.

Mans vīrs tiešām ir ļoti mērķtiecīgs, es arvien vairāk novērtēju visu, ko viņš manis dēļ gatavs darīt, un patiesi viņu cienu. Tieši cieņai arī vajadzētu būt attiecību pamatā, diemžēl realitāte apliecina, ka lielākoties tās balstās uz seksu. Kad lielā kaislība pāriet, gribas parunāties, bet izrādās – nav par ko. Tāpēc esmu pateicīga, ka man dots cilvēks, ar kuru ir interesanti. Un tāpat, kā es ar lepnumu izrunāju vārdus mans vīrs, viņš izrunā – mana sieva."

Pilnu interviju ar Samantu Tīnu lasiet izdevumā "Patiesā Dzīve" jaunākajā numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu