Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO "Negaidīju, ka būs tik viegli." Fjūrijs salīdzina Usiku ar vietējo amatieri (6)

Taisons Fjūrijs.
Taisons Fjūrijs. Foto: EPA/Scanpix

19. maijā Oleksandrs Usiks sakāva Taisonu Fjūriju pēc punktiem. Lai arī ukraiņa uzvaru boksa apskatnieki uzskata par pārliecinošu, britu bokseris pretinieku nosauca par amatieri.

Usiks kļuva par pirmo supersmagā svara absolūto čempionu boksā kopš 1999. gada. Britu bokserim tas bija pirmais zaudējums karjerā, un viņš to nespēj pieņemt.

"Esmu noskatījies cīņu vairākas reizes un vēl arvien uzskatu, ka uzvarēju Usiku," sacīja Fjūrijs. "Uzskatu, ka noboksēju viņu lielākajā daļā cīņas. Usiks trāpīja labu sitienu astotajā raundā un satraumēja man degunu. Devītajā viņš dabūja 10–8 uzvaru. Es vēl Usikam iedotu desmito raundu, bet tas arī viss."

Britu bokseris uzskata, ka cīņa viņam nesagādāja nekādas problēmas: "Tā bija daudz vieglāka, nekā gaidīju. Cilvēki saka, ka Usikam ir grūti trāpīt. Es viņu nepārtraukti situ ar trīs un četru sitienu kombinācijām, smejoties."

"Man bija pārāk jautri, iespējams, cīņa bija pārāk viegla." 

"Dažbrīd bija sajūta, ka cīnos ar vietējo amatieri.  Ākstījos, par ko nācās maksāt devītajā raundā, kad mani satricināja. Tā notiek, kad ir pārāk jautri," Fjūrijs raksturo savu zaudējumu.

Revanšs starp Usiku un Fjūriju ir ieplānots 2024. gada 21. decembrī.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu