Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Vismane W-75 turnīrā Čehijā dubultspēlēs sasniedz pusfinālu

Latvijas sieviešu izlases tenisiste Daniela Vismane tikšanās laikā ar mediju pārstāvjiem un interesentiem tirdzniecības centra "Spice" 1. stāvā lielajā ātrijā.
Latvijas sieviešu izlases tenisiste Daniela Vismane tikšanās laikā ar mediju pārstāvjiem un interesentiem tirdzniecības centra "Spice" 1. stāvā lielajā ātrijā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas tenisiste Daniela Vismane ceturtdien Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Olomoucas W-75 turnīra dubultspēļu sacensībās iekļuva pusfinālā.

Otrajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā Vismane ar ķīnieti Fenu Šo ar 6-1, 6-3 pārspēja Austrālijas un Čehijas duetu Aleksandru Ozbornu/Jūliju Struplovu.

Savukārt Daniela Dārta Feldmane ar čehieti Katerinu Mandelikovu ceturtdaļfinālā ar 1-6, 3-6 zaudēja turnīra favorītēm krievietei Aminai Anšbai un grieķietei Valentīni Gramatikopulusai, kuras kļuva par Vismanes un Fenas nākamajām pretiniecēm.

Par pusfināla sasniegšanu Vismane nopelnījusi 29 WTA dubultspēļu ranga punktus, kamēr Feldmane turnīru noslēdza ar 16 ranga punktiem.

Turnīrs Olomoucā norisinās māla seguma kortos.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu