Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Medijs: slepeni salaulāti Kadirova nepilngadīgie dēli. Vismaz viena no sievām arī ir nepilngadīga (2)

Foto: NEXTA/"X"

2024. gada 8. jūnijā Čečenijā notikušas abu republikas vadoņa Ramzana Kadirova dēlu – Elijas un Adama – kāzas. Atšķirībā no Kadirova vecākā dēla Ahmata laulībām, kas tika atzīmētas ļoti krāšņi, 17 gadu vecā Elijas un 16 gadu vecā Adama kāzas tika aizvadītas pilnīgā slepenībā, vēsta Krievijas neatkarīgais izdevums "Novaja Gazeta Eiropa".

Atsaucoties uz avotiem, izdevums raksta, ka svinību laikā uz Čečenijas federālās šosejas tika apstādināta satiksme, autoceļu norobežoja ceļu policija. 

Uz kāzām tika uzaicināti vairāki viesi, taču neviens no viņiem vairākas nedēļas par svinībām neko neizpauda. Kadirovs 8. jūnijā savā "Telegram" kanālā publicēja fotogrāfiju, kurā Elija tiekas ar Krievijas diktatoru un kara noziedznieku Vladimiru Putinu. 

Lai gan fotogrāfija tika uzņemta kāzu dienā, Kadirovs par pašām laulībām neminēja neko. 

"Novaja Gazeta" autori uzskata, ka kāzu noklusēšanas iemesls ir tas, ka laulātie ir pusaudži. 

Žurnālisti noskaidrojuši, ka Elija Kadirovs apprecējies ar Krievijas Valsts domes čečenu deputāta Adama Delimhanova vecāko mazmeitu, bet Adams Kadirovs par sievu ņēmis Čečenijas senatora Suleimana Geremejeva meitu. 

Žurnālistiem par Geremejeva meitu neko neizdevās noskaidrot. Taču izmeklēšanas laikā secināts, ka Delimhanova meita nevar būt vecāka par 14 gadiem – viņas māte Heda Delimhanova meitas kāzu laikā bijusi tikai 31 gadu veca, tāpat avoti norādījuši, ka viņa apprecējusies tikai 17 gadu vecumā. 

Tādējādi vismaz trīs no četriem laulātajiem bijuši nepilngadīgi. 

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu