Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Vīrietis Vecāķos slapstās gar biotualetēm un vēro sievietes. Glābēji viņu aiztur (7)

Foto: Ekrānuzņēmums no video

18. jūnija pēcpusdienā, uzraugot drošību Vecāķu pludmalē un tās apkārtnē, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Drošības uz ūdens pārvaldes policisti videonovērošanas kamerās ievēroja kādu vīrieti, kurš aizdomīgi slapstījās gar biotualetēm un, tiklīdz kāda sieviete iegāja tualetes kabīnē, uzreiz steidzās pie tās, rakstīts RPP tīmekļa vietnē. 

Likumsargi, pavērojot vīrieša uzvedību, nekavējoties devās pie viņa, lai noskaidrotu viņa nodomus. Uzreiz pēc tam vīrietis tika aizturēts.

Sarunas laikā atklājās, ka vīrietim šo vietu esot parādījis draugs, tādēļ arī pats nolēmis negremdēties garlaicībā, bet izklaidēties bez tālākiem nodomiem. Apskatot tualetes, bija redzams, ka dažās kabīnēs ir izgriezti caurumi, pa kuriem pārkāpējs vēroja, kā sievietes nokārto dabiskās vajadzības.

Par sabiedriskās kārtības traucēšanu, pārkāpjot vispārpieņemtās uzvedības normas, pret pārkāpēju sākts administratīvā pārkāpuma process. Personai piespriests naudas sods 300 eiro apmērā. Par notikušo informēta Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvalde.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu