Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Es vairs neesmu es." Olga Kambala atklāti par slavas ēnas pusēm un slaveno "čuhņas" skandālu

Bijušā basketbolista Kaspara Kambalas sieva, uzņēmēja Olga Kambala raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāti runāja par slavas ēnas pusēm un to, kāda ir dzīve pēc slavenā "čuhņas" skandāla. 

Olga ar savu vīru Kasparu Kambalu kādu laiku bija realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes. TV ekrānos tika rādīta viņu ikdiena – gan skaistie, gan ne tik skaistie brīži. 

Šova laikā cieta gan viņas mentālā veselība, gan bizness. Viens no skaļākajiem skandāliem bija "čuhņas" skandāls. Neapdomīgs izteiciens par citu pilsētu iedzīvotājiem izraisīja plašu rezonansi tīmeklī.

Vaicāta, kā jūtas, dzīvojot dzīvi, bez kameru klātbūtnes, Olga izsaucas, ka perfekti. "Sanāca, ka esmu slikts personāžs, ļoti grūti sadzīvot ar to, ka tu no rīta pamodies, atver ziņas un ārprāts, es taču to nedarīju, es tā neteicu!" Olga neslēpj, ka ne viens vien rīts iesācies ar asarām.

Viņa vairākkārt vēlējusies šovu pamest, taču līgumsaistības esot šo vēlmi apslāpējušas. 

Olga atsauc atmiņā laiku, kad viņai tika piedāvāta iespēja filmēties šovā. "Pajautājot, kāds ir honorārs,

atklāti sakot, man likās, ka esmu laimējusi loterijā!"

Kaspars gan par to neesot bijis apmierināts, jo arī viņš tiktu rādīts, ņemot vērā, ka ir daļa no Olgas dzīves, bet honorārs paliktu tāds pats. Otrajā sezonā arī Kaspars tika iekļauts līgumā, un vēlāk arī meita Lukērija tika iekļauta līgumā. 

Olga neslēpj, ka popularitāte viņai tīk, taču līdz brīdim... Šajā brīdī viņa piesauca "čuhņas" skandālu. Viņa uzsver, ka toreiz viesojās kādā podkāstā, un tika izgriezta maza daļa no tā, kas devusi iemeslu milzīgam daudzumam ļaužu vērsties pret viņu.

Sākotnēji gan viņai par izvērsušos situāciju nākuši smiekli, bet viss mainījās dienas laikā, kad lērums cilvēku viņai rakstīja personīgus aizvainojumus. "Mirsti, krople, tu pati tāda, mēs tevi nositīsim," viņa ieskicē tikai dažus vārdus, kas tika viņai veltīti.

Viņai joprojām ir rūgtums par uzņēmuma "Dobeles dzirnavnieks" rīcību šajā situācijā. Viņa uzskata, ka uzņēmums ierosināja citiem uzņēmumiem milzīgu mobinga ķēdi. 

Pēc notikušā Olga ļoti piedomājot pie tā, ko runā: "Bet saproti, es vairs neesmu es."

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu