Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Sestdienas horoskops: 22. jūnijs

Foto: Laura Kezbere/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 22. jūnijam.

AUNS

Svarīga attiecību tēma. Ja rodas nesaprašanās, tad izrunājies ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm, tad dzīvē var ienākt kas skaists.

VĒRSIS

Atpūties un izklaidējies, to esi godam nopelnījis. Dodies uz kultūras pasākumu vai klubu. Izejot sabiedrībā, par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas.

DVĪŅI

Atskārtīsi, ka iekrājušies dažādi darbi mājas saimniecībā. Jāsakopj telpas un dārzs, lai jāņubērni neaplīgo. Nežēlo līdzekļus, gatavojot rītdienas svētku galdu.

VĒZIS

Pievērsies saimniecības darbiem, taču nevajadzētu sākt remontu vai lielus pārkārtojumus. Kāds varbūt jutīs mostamies kulināra talantu, kāds sāks domāt par krājumiem ziemai.

LAUVA

Svarīga privātā dzīve – daudz kaislību, daudz mīlestības, daudz iedvesmas. Vajag sarīkot romantisku pasākumu, bet brīvajiem ļaudīm atvērt sirdi saulgriežu laika brīnumam.

JAUNAVA

Domīga diena. Iespējams, risināmi arī attiecību jautājumi. Nepieņem sasteigtus lēmumus, un pirms ko teikt, apdomā. Visu iespējams mierīgi izrunāt.

SVARI

Nedēļa bijusi nemierīga, tāpēc jāatpūšas. Paskaidro savējiem, ka vēlies pabūt vienatnē, lai viņi to neņem ļaunā. Laikā, ko veltīsi pats sev, radīsies labas idejas.

SKORPIONS

Ja esi čakli un uzcītīgi strādājis, tad var paņemt atvaļinājumu un doties ceļojumā. Vislabāk atpūtīsies dabā vai saulainā kūrortā pie ūdeņiem. Vai – dodies apskatīt Latvijas skaistās vietas.

STRĒLNIEKS

Pievērsies mājas darbiem, pirms svētkiem šis un tas sakārtojams. Ja attiecību jomā rodas problēmas, risini tās ar savu otro pusīti, bet neapspried ar citiem. Uzklausi un iedziļinies.

MEŽĀZIS

Daudz saimniecības darbu: māja jātīra, dobes jāravē, ārpilsētas īpašumi jāinspicē un virtuvē jādarbojas – kas nu kuram. Ir tāda sajūta, ka tā tava karma...

ŪDENSVĪRS

Velti vairāk laika sev - atpūties un apdomā nākotnes plānus. Svarīga būs arī attiecību joma. Izturies pret to nopietni, un novērtē, ja līdzās ir cilvēks, uz kuru var paļauties.

ZIVIS

Var rasties vēlme izpētīt ciltskoku un dzimtas saknes. Apciemo un parūpējies par vecākās paaudzes radiniekiem. Attiecībās ar mīļoto cilvēku esi tolerants – uzklausi un iedziļinies.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu