Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Astrologa prognoze, kā aizvadīsim Jāņu laiku

Foto: Evgeniy Kalinovskiy/Shutterstock

Vasaras noskaņas kļūst arvien spēcīgākas, un, skat, klāt jau saulgrieži – daba pilnbriedā, laiks baudīt dzīvi un mīlestību! Kā aizvadīsim Līgosvētkus, ko vērts likt aiz auss? 

Oficiālo vasaras sākumu iezīmē saulgrieži – tas ir brīdis, kad saule debesīs sasniedz savu augstāko punktu un apspīd zemi savā visspožākajā gaismā. 

Vasaras saulgrieži tiek atzīmēti īsi pirms pusnakts 20. jūnijā, bet 21. datuma rītu sagaidījām ar vasaras enerģijas piepildītu saullēktu.

Saulgriežos un līdz pat Jāņu dienai astroloģiskajā fonā būs spēcīga Ūdens stihijas ietekme. Šī stihija saistās ar emocijām, sievišķo enerģiju, dabas spēku. Emocionāli ļoti piesātināts laiks. Te gan jāpiebilst, ka Zāļu vakarā, 23. jūnijā, Mēness, kas rada dienu noskaņas, atradīsies pragmatiskajā Mežāža zīmē. Varbūt tas arī ir labi, jo šī Zodiaka zīme mudina uz apdomību, un kādam varbūt neļaus Līgo vakarā sastrādāt blēņas, ko vēlāk jānožēlo.

Savukārt Jāņu dienā būs Mēness Ūdensvīrā – draudzības un brālības zīmē. Piemērots laiks interesantām sarunām un tusiņam draugu un domubiedru lokā.

Ko jūnijs vēl var paspēt sagādāt, lasi mēneša lielo horoskopu visām Zodiaka zīmēm!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu