Piektdienas horoskops: 21. jūnijs

Foto: Julija Sulkovska/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 21. jūnijam.

AUNS

Domas nav pie gaidāmajām svētku brīvdienām, jo darbs dzīs darbu. Tik daudz pienākumu, ka nevar saprast, pie kā ķerties vispirms. Situācijas var mainīties, tāpēc esi gatavs reaģēt elastīgi.

VĒRSIS

Ja dodies iepirkties, izdomā, kas vajadzīgs, un netērējies par lietām, kas šobrīd nav tā īsti nepieciešamas. Pretējā gadījumā attapsies, ka bankas konts tukšāks, nekā biji domājis.

DVĪŅI

Darbā izcelsies ar idejām un radošu pieeju, tas tiks pamanīts un novērtēts. Sirdslietās gan viss nebūs tā, kā tu vēlies, jāizvairās no strīdiem. Brīvajiem ļaudīm nevajadzētu mesties sirdslietu avantūrās.

VĒZIS

Ļoti gribas kādu skaistu lietu – labas kvalitātes smaržas vai jaunas drēbes, glītu aksesuāru vai rotu. Kaut arī tu ar naudu nešķiedies, šoreiz būs grūti pretoties.

LAUVA

Būsi ar sevi apmierināts un aktīvi rosīsies. Idejas var būt mazliet utopiskas un lielākas, nekā īstenošanas iespējas, taču sapņot nav liegts. Zvaigžņu stundas atnāk negaidot.

JAUNAVA

Ir labas iespējas palielināt ienākumus, mainīt nodarbošanos, ķerties pie jauniem projektiem. Tev tīk stabilitāte un pieklājīgs cipars bankas kontā sniedz sirdsmieru.

SVARI

Darbā vai biznesā lielisku ideju laiks. Radīsi oriģinālus risinājumus un saņemsi aplausus. Vienīgi uzmanīgam jābūt, ja projekti saistās ar ārzemēm.

SKORPIONS

Iedvesmosi cilvēkus un iegūsi jaunus draugus. Profesionālajās lietās jauni plāni un veiksme, tikai centies savaldīties, ja kaitina kolēģu vai darījumu partneru neizdarība.

STRĒLNIEKS

Daudz enerģijas – tā burtiski mutuļo... Nospraud mērķus un dari visu, lai tos sasniegtu. Ja šķiet, ka pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu, ķeries pie mācībām.

MEŽĀZIS

Idejas maksā visdārgāk, bet par tām maksāt neviens nevēlas... Neatdod tās citiem tāpat vien, un nekautrējies runāt par atlīdzību. Bet varbūt tās vari realizēt pats saviem spēkiem!

ŪDENSVĪRS

Gribas vasarīgo brīvības sajūtu, siena un jāņuzāļu smaržu, taču dzīve ievieš savas korekcijas. Tā grib pārbaudīt tavu pacietību. Šodien vēl darbu gūzma.

ZIVIS

Garastāvoklis nedaudz pūcīgs – šis nav labi, un tas nav labi... "Tāds kā rūgumpods!" nodomās kolēģi. Noderēs draugu un domubiedru atbalsts.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu