Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO "It kā viņš ir pazudis bez vēsts!" Lūdz palīdzību jau mēnesi pazudušā Voldemāra atrašanā

Foto: Valsts policija

Radinieki lūdz sabiedrības palīdzību pazudušā 1961. gadā dzimušā Voldemāra Gindras atrašanā. Tuvinieki jau vērsušies policijā ar iesniegumu, taču Voldemārs nav atrodams jau mēnesi, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Valdis stāsta, ka par sava tēvoča pazušanu uzzinājis no citiem tuviniekiem. Viņš pats ar ģimeni dzīvo un strādā Lielbritānijā, taču pēc satraucošās ziņas atgriezies Latvijā, lai iesaistītos Voldemāra meklēšanā.

Valdis uzskata, ka meklēšanas process ir nonācis strupceļā, tāpēc kopā ar citiem ģimenes locekļiem tēvoci mēģina atrast pats. 

Voldemārs savā mājvietā Fabrikas ielā dzīvojis viens, viņam bijuši garīgās veselības traucējumi. Valdis uzsver, ka Voldemārs iepriekš nemēdza ilgstoši klaiņot. Arī ilglaicīga telefonsakaru pārtraukšana viņam nav raksturīga.

Voldemārs no savas dzīvesvietas Ventspilī, Fabrikas ielā izgāja šī gada 24. maijā, un kopš tās dienas par vīrieša atrašanās vietu nekas nav zināms.

Vīrietis ir aptuveni 1,70 metru garš, kalsnas miesasbūves, tumsnējas miesas krāsas. Bija ģērbies sarkanā jakā, džinsu biksēs un tumši brūnos sportiska tipa apavos.

Ikviens, kam zināma viņa atrašanās vieta, aicināts zvanīt uz tālruni 110!

Video: "Degpunktā" sižets

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu