Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Riga" Konferences līgas kvalifikācijā tiksies ar Polijas vicečempioni

"Riga FC" vārtsargs Rihards Matrevics.
"Riga FC" vārtsargs Rihards Matrevics. Foto: "Riga FC"/"X"

Latvijas vicečempioni futbolā "Riga" gaidāmās sezonas UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otrajā kārtā tiksies ar Polijas klubu Vroclavas "Šlask", noskaidrojās trešdien Nionā notikušajā izlozē

"Šlask" aizvadītajā sezonā Polijas čempionātā ierindojās otrajā vietā, tikai sliktākas gūto un zaudēto vārtu attiecības dēļ piekāpjoties Bjalistokas "Jagiellonia".

Tikmēr "Liepāja" un "Auda", ja pārvarēs pirmo kvalifikācijas kārtu, otrajā kārtā tiksies attiecīgi ar attiecīgi Beļģijas klubu "Gent" un Ziemeļīrijas vienību "Cliftonville".

Jau ziņots, ka otrdien pirmās kārtas izlozē gan "Liepāja", gan "Auda" tika pie pretiniekiem no Fēru salām - "Audai" būs jātiekas ar Touršhavnas B36, bet liepājnieki mērosies spēkiem Leirvikas "Vikingur".

Kvalifikācijas pirmās spēles paredzētas 11.jūlijā, bet atbildes mači norisināsies nedēļu vēlāk 18.jūlijā. "Auda" pirmo spēli aizvadīs savā laukumā, kamēr liepājnieki cīnīsies izbraukumā. Savukārt otrās kārtas mači notiks 25.jūlijā un 1.augustā.

Aizvadītajā sezonā Konferences līgā triumfēja Grieķijas vienība Pirejas "Olympiacos", kas finālā papildlaikā pārspēja Florences "Fiorentina" no Itālijas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu