Par 13 gadus vecas meitenes izvarošanu aizdomās turēto palīdz aizturēt Ņujorkas iedzīvotāju modrība

Apollo.lv
Ņujorkas policija. Ilustratīvs attēls.
Ņujorkas policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Maria Sbytova/Shutterstock

Ņujorkas policija arestējusi vīrieti, kurš apsūdzēts par 13 gadus vecas meitenes izvarošanu Ņujorkas parkā. Likumsargu meklēto vīrieti atpazina vietējie iedzīvotāji un, ar jostu sasējuši viņam kājas, aizturēja aizdomās turamo, līdz ieradās policija, ziņo BBC.

25 gadus vecajam Kristianam Dževannijam Inga-Landi izvirzītas apsūdzības par izvarošanu, laupīšanu, nolaupīšanu, nepilngadīgā labklājības apdraudēšanu, ieroča glabāšanu un seksuālu vardarbību.

Viņš tiek turēts aizdomās par 13 gadus vecas meitenes izvarošanu pagājušajā nedēļā kādā Kvīnsas apkaimes parkā. Viņš esot piedraudējis meitenei un kādam viņas vienaudzim ar nazi un pēc tam ar kurpju auklām sasējis viņiem rokas.

Policija Dževanniju Inga-Landi aizturēja agrā 18. jūnija rītā.

Ņujorkas policijas departamenta detektīvu nodaļas priekšnieks Džozefs Kenijs preses konferences laikā žurnālistiem sacīja, ka vismaz 10 iedzīvotāji ziņoja likumsargiem, ka meklēto vīrieti redzējuši savā apkaimē.

"Vietējie iedzīvotāji, kopienas locekļi aizturēja vainīgo un sagaidīja policiju," sacīja Kenijs. "Viņš pretojās, tomēr iedzīvotāji spēja viņu noturēt, līdz ieradās likumsargi."

Aizdomās turamais vēlāk tika ievietots slimnīcā saistībā ar nelieliem savainojumiem, kurus guva aizturēšanas brīdī.

Ņujorkas likumsargi atklāja, ka aizdomās turamā vārdu izdevās noskaidrot, tieši pateicoties Kvīnsas iedzīvotāju sniegtajai informācijai, kas palīdzēja atrast vīrieša sociālo mediju kontus.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu