Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Traģiska avārija uz autoceļa Ulbroka-Ogre: viens mirušais, iesaistīts policijas auto

Foto: @LVceli/"X"

Uz autoceļa Ulbroka-Ogre (P5) noticis ceļu satiksmes negadījums, kā rezultātā satiksme uz ceļa pilnībā bloķēta, platformā "X" informē VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Iespējams apbraukt pa Rīgas apvedceļu (A4), Daugavpils šoseju (A6) un autoceļu Inčukalns–Ropaži–Ikšķile (P10) caur Ikšķili.

Valsts policija portālam TVNET norāda, ka šodien, 18. jūnijā, pulksten 12.31 Valsts policija saņēma izsaukumu uz ceļu satiksmes negadījumu uz autoceļa P5 Rīga – Tīnuži, kur notikusi sadursme un iesaistītas četras automašīnas, tajā skaitā Valsts policijas dienesta automašīna.

Negadījums noticis, jo kādas automašīnas vadītājs vēlējās apdzīt lielāku automašīnas kolonnu, bet rezultātā notika frontāla sadursme.

Šobrīd ir informācija par piecām cietušām personām, no kurām viena persona gājusi bojā. Slēgta satiksme no autoceļa A4 līdz Tīnūžu rotācijas aplim.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 119 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas desmit personas, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 422 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 181 par ātruma pārsniegšanu un viens par agresīvu braukšanu.

Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākts viens administratīvā pārkāpumu process un četri kriminālprocesi, tāpat ir uzsākts viens kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu iespējamā narkotisko vielu iespaidā.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu