Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Te šķiras, te atkal kopā. Sofijas Stužukas attiecību līkloči (1)

Foto: sofia_stuzhuk/Instagram

Latvijā dzīvojošā ukraiņu influencere Sofija Stužuka, kura jau vairākus gadus ir attiecībās ar rīdzinieku Antonu Ļevdanski, aizvadītajā nedēļā paziņoja, ka lēmusi iesniegt laulības šķiršanas pieteikumu. Dažas dienas pēc šī ieraksta viņa nākusi klajā ar jaunu paziņojumu – abi tomēr nešķirsies.

"Pēdējie mēneši mums bijis grūts laiks – ar pašķiršanos un nu arī lēmumu šķirties," "Instgaram" ierakstā pirms vairākām dienām pauda influencere un četru bērnu mamma Sofija.

Lai gan Sofija vienmēr demonstrējusi abu attiecību skaistākos brīžus, viņa atzinās, ka viss tomēr tik jauki nav, cik izskatās no malas.

"Manas attiecības ar vīru nesākās no nulles. Es ar trīs bērniem. Viņš ar bērnu. Pārvākšanās uz citu valsti. Jauna dzīve, daudz grūtību. Esam kopā jau gandrīz trīs gadus, un tikai pirmais pusgads bija viegls. Jokojām, ja kopā izturēsim šos pārbaudījumus, tad viss dzīvē būs viegli," tā Stužuka.

Nepagāja ne pāris dienas, kad Sofija nāca klajā ar jaunu vēsti saviem pieciem miljoniem sekotāju – abiem tomēr izdevies atrast ceļu atpakaļ vienam pie otra.

Abi neilgu laiku pabijuši šķirti un sapratuši, ka savstarpējā pievilkšanās esot stiprāka par strīdiem un nesaprašanos. "Ir atgriezusies kaisle un alkas vienam pēc otra, kaut kas "traks" jaunā līmenī."

Sofija dalījās pārdomās arī par to, vai vecākiem jāpaliek kopā bērnu dēļ. Viņasprāt, dzīvot kopā bērnu dēļ nav pareizais risinājums, attiecību labākais piemērs ir tad, ja abi vecāki ir laimīgi.

Domas par šķiršanos bijušas tamdēļ, ka viņa attiecībās vairs nejutās laimīga, viņai šķita, ka tās vairs nav iespējams salabot. Lai gan attiecībās ir sarežģījumi, viņa ātri vien sapratusi, ka mīl Antonu. 

"Iniciatīva nāca no manis – Antons to neuzspieda. Viņš uzskatīja, ka mēs joprojām varam strādāt pie attiecībām un mēģināt novērst lietas, kas izraisīja problēmas. Man likās, ka tas būtu tikai vairāk iztērēts laiks, kas tomēr novedīs pie tāda paša lēmuma. Antons gaidīja, kad es sapratīšu sevi. Es mēģināju, domāju. Man bija šausmīgi slikti. Man liekas, ka es viņu mīlu. Un visu laiku es sev un viņam uzdevu jautājumu: Vai mīlestība ir izšķirošais faktors? Vai arī ar jūtām vien tālu netiksi."

Jau vēstīts, ka Sofijas mīlasstāsts ar rīdzinieku Antonu Ļevdanski aizsākās īsi pirms Krievijas iebrukuma Ukrainā. Pa šo laiku pasaulē nākusi arī abu kopīgā atvase – meita Vasilisa.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu