"Vēl nedzirdēti stāsti." Baiba Sipeniece-Gavare gatavojas jaunai stāvizrādei (1)

Apollo.lv
Baiba Sipeniece-Gavare
Baiba Sipeniece-Gavare Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA

Ar pilnīgi jauniem stāstiem par vēl nedzirdētiem piedzīvojumiem, Baiba Sipeniece - Gavare aicina uz stāvizrādēm "IR VĒL" jau šajā rudens / ziemas sezonā. Pirmizrāde notiks 11. oktobrī Rīgā, kam sekos ap 20 izrādēm visā Latvijā.

"Man reiz draudzenei bija salūzis telefona aparātam zvans un mums bija noruna, ka stundās un pusstundās viņa drošības pēc pacels klausuli, lai vismaz tā mēs varētu sazināties.

Ar mani ir kaut kas līdzīgs, pirms 5 gadiem bija tā apaļā stunda, kad biju gatava runāt un tagad ir kārta pusstundai. Un ir jau arī par ko!" stāsta Baiba Sipeniece - Gavare.

Stāvizrādes formāts ir par to, ka cilvēks atnāk un stāsta, kā pasaule mijiedarbojās ar tavu dzīvi, kā izdzīvots konkrēts laiks, kā ir mēģināts ar šo laiku sadzīvot un kā ir atrasta dzīves garša.

"Daudziem sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem populāra lieta ir rakstīt savus memuārus, tādā veidā piefiksējot laiku.

Rakstīšana nav mans žanrs, bet runāšana gan. Man vieglāk ir izstāstīt un tas ir tas, ko māku darīt un daru jau gadiem. Jā, mans žanrs varbūt ir gaistošs un es noteikti neesmu tas cilvēks, kura vārdus vajag iekalt akmenī, bet es priecājos, ka mans stāsts un skats uz lietām un notikumiem, kādam rezonē un iespējams maina attieksmi pret līdzīgiem notikumiem un pieredzi.

Tādēļ es laiku pa laikam runāju un ja ejiet garām, paceļiet telefonu, varbūt kaut kur mūsu domas saskanēs," aicina Baiba.

Jauno izrāžu "IR VĒL" tūre sāksies ar pirmizrādi Rīgā, Kino Splendid Palace 11.oktobrī, kam sekos izrādes Siguldā, Ulbrokā, Madonā, Jēkabpilī, Ogrē, Valmierā, Gulbenē, Rēzeknē, Kuldīgā, Ventspilī, Cēsīs, Liepāja, Aizklrauklē, Jelgavā, Bauskā, Alūksnē, Tukumā, Ādažos un citur Latvijā.

Biļetes jau ir tirdzniecībā bilesuparadize.lv un visā Biļešu Paradīze tirdzniecības vietās.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu