Annas Sorokinas vārds pasaulē plaši izskanēja 2019. gadā pēc tam, kad viņai Ņujorkā tika piespriests cietumsods par vairāku cilvēku, banku un viesnīcu apkrāpšanu. Pēdējo reizi Sorokina sabiedrībā redzēta 2024. gada 6. jūnijā, no mājas aresta dodoties uz imigrācijas tiesu ar izrotātu GPS signāla uzraudzības ierīci ap potīti. Tomēr tas nebūt nav viss. Kopš priekšlaicīgas atbrīvošanas 2021. gadā Sorokina no savām mājām aktīvi nodarbojusies ar dažādām aktivitātēm.

Ņujorkā Sorokina ar Annas Delvi vārdu uzdevās par vācu miljonāra mantinieci ar elitāru dzīvesveidu, lai īstenotu savas finanšu afēras – iegūtu kredītus bankās, dzīvotu uz parāda greznās viesnīcās, mielotos dārgos restorānos un apkrāptu savus paziņas.

2019. gadā Anna tika notiesāta par īpašuma un pakalpojumu piesavināšanos. Par to viņai tika piespriesti 12 gadi cietumā.

Izdevums "People" raksta, ka neilgi pēc atbrīvošanas no cietuma Sorokinu aizturēja ASV Imigrācijas un muitas dienests, jo 2021. gada martā viņa pārsniedza savas vīzas derīguma termiņu.