Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Leģendārā šlāgermūzikas grupa "Apvedceļš" mainīs nosaukumu

Foto: Apvedceļš/Facebook

Pēc 24 pastāvēšanas gadiem leģendārā šlāgermūzikas grupa "Apvedceļš" mainīs nosaukumu un drīzumā prezentēs šīs vasaras koncertsēriju, kura veltīta īpašai tēmai.

Koncertsēriju mūziķi veltīs misijai ne tikai izklaidēt klausītājus ar jauniem skaņdarbiem, bet arī pievērst uzmanību Latvijas sabiedrībā tipiskajai vieglprātīgajai attieksmei pret drošu dalību satiksmē, atklājuši grupas dalībnieki.

"Apvedceļš" jau pēc nedēļas preses konferencē prezentēs grupas jauno nosaukumu un izpildīs pirmo dziesmu no jaunā repertuāra, kas būs tiešs un skaudrs atgādinājums, pie kā noved pārgalvība, sēžoties pie stūres reibumā. Pasākumā piedalīsies arī ceļu satiksmes eksperti, kas sniegs ieskatu aktuālajā drošības situācijā uz Latvijas ceļiem.

Savulaik grupas "Apvedceļš" dalībnieki Jānis Krūmiņš un Armands Leimanis atklāja, kā radās leģendārais grupas nosaukums, no kura tagad gatavi ir šķirties.

Slavenākais grupas singls "Zemenes" joprojām esot viena no pieprasītākajām dziesmām jebkurā pasākumā un zaļumballēs. Tieši šī dziesma grupu esot uzrāvusi slavas zenītā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu