Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Vai Porziņģis turpinās dalību NBA finālā? Latvietis pastāsta par savainojumu

Kristaps Porziņģis.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas otrajā spēlē Bostonas "Celtics" spēlētājs Porziņģis iedzīvojās savainojumā. Latvietis izstāstīja, kā gūtā trauma izskatījās no viņa skatu punkta.

Porziņģis traumēja kreisās kājas stilba kaula aizmugurējo saiti. "Celtics" galvenais treneris Džo Mazulla šo savainojumu novērtējis kā nopietnu.

"Es sajutu kaut ko savā potītē. Turpināju spēlēt, bet sapratu, ka kaut kas ir noticis. Sākumā man viss bija kārtībā. Tuvāk spēles beigām mani noņēma nost no laukuma. Es vairs nekustējos tik labi, cik varu," NBA TV pārraidē stāstīja Porziņģis. "Nākamajā dienā kārtīgāk noskaidrojām, kas noticis. Tagad mana gatavība spēlēt tiks pārvērtēta katru dienu. Es gaidu, ka būšu gatavs spēlēt."

NBA finālsērija turpināsies 12. jūnijā (naktī uz 13. jūniju pēc Latvijas laika). Porziņģim ir iespēja kļūt par pirmo latvieti līgas vēsturē, kurš kļuvis par čempionu.

Pirmajās divās NBA fināla spēlēs "Celtics" izmantoja savas arēnas priekšrocību un Bostonā uzveica Dalasas "Mavericks" vienību. Nākamās divas spēles notiks Teksasas pilsētā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu