Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Esmu izcietusi savu sodu." Kā Glorija Grevcova aizvadīja 160 stundas sabiedriskajos darbos

Foto: Glorija Grevcova/Facebook

Bijusī Saeimas deputāte Glorija Grevcova izcietusi sodu, kas viņai bija piespriests par nepatiesu ziņu sniegšanu Centrālajai vēlēšanu komisijai. 160 stundas sabiedriskajos darbos ir nostrādātas, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

"Esmu izcietusi savu sodu. Darba devējs nevēlējās, lai atklāju vietu, kurā esmu strādājusi, taču varu pastāstīt, ka šīs 160 stundas pavadīju, veicot iekštelpu darbus un uzkopjot teritoriju," sāsta Glorija Grevcova.

"Katru dienu man darbā vajadzēja ierasties sešos no rīta, bet doties prom varēju pulksten 14.15. Bija paredzēts, ka sabiedriskais darbs ilgs mēnesi. Bet, tā kā man sabiedrisko darbu laikā vajadzēja doties uz prokuratūru un atzīmēties citās iestādēs, es strādāju ilgāk – pusotru mēnesi," stāsta Glorija.

Kā iepriekš vēstīts, kriminālprocesu pret Grevcovu Valsts drošības dienests sāka saistībā ar vietnē "TikTok" publicēto video, kurā viņa apšaubīja Latvijas okupācijas muzejā izvietotās un gida paustās informācijas atbilstību patiesībai.

Tāpat prokuratūra Rīgas pilsētas tiesai nosūtījusi krimināllietu pret bijušo Saeimas deputāti Gloriju Grevcovu ("Apvienība jaunlatvieši") par Krievijas kara noziegumu attaisnošanu un nacionālā naida izraisīšanu. 

Pagaidām viņa gan nezinot, kad tā tiks skatīta.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 11. jūnija numurā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu