Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

NOSKATIES Kādreizējais planētas spēcīgākais cilvēks vienlaicīgi uzvar divus pretiniekus

7. jūnijā norisinājās cīņu pasākums "World Freak Fight League". Vakara galvenajā cīņā Edijs Hols cīnījās pret diviem pretiniekiem vienlaicīgi.

"World Freak Fight League" veido cīņas pēc savādiem noteikumiem. Piemēram, vienam no pēdējā pasākuma dueļiem netika dots laika ierobežojums, bet citā bokseris satikās ar jauktās cīņas mākslas (MMA) pārstāvi. Pati spilgtākā cīņa bija starp Holu un brāļiem Nefati. Viens cīkstonis pret diviem.

2017. gadā Hols kļuva par planētas spēcīgāko cilvēku. Viņš ir pirmais, kuram izdevies pacelt 500 kilogramus lielu svaru vilkšanas vingrinājumā (deadlift). Savukārt Džamils un Džamels Nefati ir sociālās vietnes "Tik Tok" zvaigznes.

Dienu pirms savstarpējās cīņas Hols bija 166,6 kilogramus smags, bet brāļi Nefati kopā sasniedza vien 132 kilogramus.

Kā tas arī bija sagaidāms, "Tik Tok" zvaigznes nesagādāja nekādas problēmas bijušajam spēkavīram.

Pirmajos divos raundos brāļi Nefati cīnījās ārkārtīgi uzmanīgi. Katrs no savas puses spēra Holam pa kājām, ievērojot drošu distanci. Trešajā raundā viņi visbeidzot devās virsū spēkavīram. Hols vispirms uzmeta gaisā vienu no brāļiem, bet uzreiz pēc tam ar precīzu sitienu viņu izslēdza.

Pēc tā otram brālim nācās doties cīnīties pret Holu vienam pašam. Skats bija neticams...

Kopš spēkavīra karjeras noslēgšanas Hols ir aizrāvies ar cīņu sportu. 2022. gadā viņš zaudēja boksa duelī pret citu spēkavīru Haftoru Jūliusu Bjornsonu.

Savukārt pēc cīņas pret brāļiem Nafeti Hols izaicināja uz dueli Mariušu Pudzjanovski. Arī polis ir bijušais spēkavīrs. Viņš izcīnīja planētas spēcīgākā cilvēka godu piecas reizes. Pudzjanovskis ir aizvadījis 27 MMA cīņas, no kurām viņš uzvarējis 17. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu