Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Skrastiņš atkal ierunās "Simpsonus". Ko par nomaiņu saka Krapivņickis?

Foto: Zane Bitere, Evija Trifanova/LETA, Apollo.lv kolāža

Skatītāju iemīļoto multiplikācijas seriālu "Simpsoni" atkal ierunās Artūrs Skrastiņš. Kas par to sakāms Agrim Krapivņickim, kurš to darīja aizvadītajā sezonā? 

Skrastiņš sarunā ar "Privāto Dzīvi" neslēpj, ka "Simpsonu" ierunāšana ir viņa sirdsdarbs, un ir gandarīts atgriezties. "Laikam TV3 bija pēc manis noilgojušies. Mani uzaicināja, un es piekritu, jo laikā, kad vajadzēja ierunāt "Simpsonus", man teātrī nebija mēģinājumu," saka Skrastiņš.

Taujāts par Krapivņicka ierunāto 33. sezonu, viņš ir pārliecināts: "Skaidrs, ka kolēģis ar viņam uzticēto uzdevumu tika galā. Es domāju, ka Agrim šī bija ļoti laba pieredze, kas dzīvē noderēs.

Ierunāt "Simpsonus" nav nemaz tik viegls uzdevums, jāprot ātri reaģēt un mainīt balsis."

Savukārt pats Krapivņickis par izveidojušos situāciju ir gana lakonisks:

"Neko daudz nevēlos teikt, multfilmu ierunāšanas darbs man vairāk ir hobijs. Esmu ierunājis vairākus desmitus multfilmu, visas, pie kurām esmu strādājis, nemaz nevaru nosaukt."

Viņš bilst, ka arī bez "Simpsonu" ierunāšanas viņam darba netrūkst - viņš spēlē teātros, filmējas, kā arī dzied grupā "Skinny Cheese". 

Atgādinām, ka Skrastiņš tika nomainīts pērn. TV6 programmu daļa Skrastiņa nomainīšanu tolaik komentēja šādi: "Laikam ejot, mums bija vēlme jaunās "Simpsonu" sezonas ieskandināt jaunā skanējumā, tāpēc no jaunākās sezonas slavenā seriāla balss ir jaunais aktieris Agris Krapivņickis. Viņš ir spēcīgs un talantīgs, lai turpinātu "Simpsonu" ēru un pilnvērtīgi ieskaņotu seriāla jaunās sezonas. Vecās sezonas, protams, saglabāsies ar Skrastiņa balsi."

"Simpsonus" Skrastiņš ierunāja vairāk nekā 20 gadu.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 4. jūnija numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu