Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Atrasts populārā TV raidījumu vadītāja Moslija līķis. Sieva komentē traģēdiju

Foto: hayfestival/"X"

Grieķijas iestādes apstiprinājušas, ka pēc vairāku dienu ilgas meklēšanas atrasts radio un televīzijas raidījumu vadītāja Maikla Moslija līķis, vēsta raidsabiedrība BBC.

Maikla sieva Moslija pēc traģiskās vēsts saņemšanas pauda: "Tas ir tik briesmīgi, ka esmu zaudējusi Maiklu, savu brīnišķīgo, jauko, laipno un ģeniālo vīru."

Sieviete norādīja, ka viņš izvēlējās nepareizu maršrutu. "Maikls bija piedzīvojumu kārs cilvēks, tā ir daļa no tā, kas viņu padarīja tik īpašu," teica sieviete.

Policijas avots ziņu raidorganizācijai "BBC News" pastāstīja, ka vīrietis ir miris jau vairākas dienas. Ķermenis tika atrasts blakus žogam, netālu no kura atradās lietussargs.

Jau ziņots, ka 67 gadus vecais Moslijs pazuda trešdien, baudot brīvdienas Grieķijā. Varasiestādes Mosliju meklēja nomaļā, kalnainā apvidū.

Moslijs pazuda 5. jūnijā pēc tam, kad Ajosnikolas pludmalē atvadījās no sievas, lai dotos pastaigā aptuveni plkst. 13.30 pēc vietējā laika. Viņa sieva pēc tam paziņoja, ka Moslijs, kurš devās ceļā bez mobilā tālruņa, ir pazudis.

Mirstīgās atliekas tika atrastas uz mazas klints ziemeļaustrumos no Grieķijas ciemata Pedi pie Agiamarinas pludmales.

Simi salas mērs norādīja, ka mirstīgās atliekas atrastas pēc tam, kad glābēji apkaimi pārmeklējuši ar kamerām.

Meklēšanā tika iesaistīti ugunsdzēsēji, suņi, helikopteri, droni, vietējie iedzīvotāji un policisti no Simi un citām salām.

Moslijs pasaulē bija pazīstams kā vairāku televīzijas programmu un "BBC Radio 4" podkāsta "Just One Thing" vadītājs. Viņš popularizējis vairākas svara zaudēšanas diētas, tostarp "Fast 800" un "5:2" diētas.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu