Pēc krūšu operācijas Turcijā sievietei nokrīt krūtsgals (1)

Apollo.lv
Foto: Akimov Igor/Shutterstock

Aprīlī Lielbritānijas iedzīvotājai un modelei Madisonei Gudvinai tika veikta krūšu operācija. Lai ietaupītu naudu, 19 gadus vecā jauniete izvēlējās lētu klīniku Stambulā, kur katru gadu ierodas tūkstošiem viņas tautiešu. Tomēr rezultāts bija tālu no tā, ko viņa bija cerējusi. Pēc operācijas viņas krūtsgals kļuva melns un galu galā nokrita, vēsta ārvalstu mediji.

Sieviete nolēma veikt krūšu operāciju pēc tam, kad viņai janvārī piedzima nedzīvs bērns.

"Es vienkārši vēlējos, lai manas krūtis būtu nedaudz apaļākas un lielākas," viņa teica.

Sākotnēji viņa meklēja ķirurgu Londonā, taču operācija tur maksāja 9000 mārciņu. Nevēloties tērēt tik lielu summu, viņa nolēma doties uz Turciju, kur cena bija vairāk nekā uz pusi zemāka - 4000 mārciņu.

"Es pazinu sievieti, kura bija devusies pie tā paša ķirurga un bija ļoti apmierināta ar rezultātiem. Es jutos pilnīgi pārliecināta. Es nemelošu - es diži daudz nepārbaudīju informāciju," sacīja Gudvina.

Tikai dažas dienas pēc operācijas modele pamanīja, ka viņas krūtsgals ir spilgti violets. Viņa apgalvoja, ka nejauši dzirdējusi ārstu sakām: "Operācija noritēja nepareizi, bet es visu salaboju."

Viņai tika apgalvots, ka viņa drīz atveseļosies, tāpēc sieviete atgriezās Apvienotajā Karalistē un turpināja sazināties ar ķirurgu, sūtot viņam fotogrāfijas.

Tomēr 12 dienas pēc operācijas sieviete bija šokēta, kad, ņemot nost pārsējus, pamanīja, ka āda ir apsārtusi un krūtsgals "karājas pie pārsējiem".

Kad viņa to konstatēja, sieviete tika steidzami nogādāta slimnīcā Apvienotajā Karalistē. Tur ārsts ļoti uzmanīgi noņēma viņai pārsējus. "Mans krūtsgals bija vietām melns," teica sieviete.

Viņa nekavējoties tika nosūtīta uz citu slimnīcu, kur saņēma nepieciešamo palīdzību. Ārsti norādījuši, ka krūts sadzīs vismaz sešu mēnešu laikā. Tikai tad sieviete varēs veikt ādas transplantāciju.

"Tagad es jūtos pretīgi, skatoties uz savām krūtīm. Mans modeles darbs ir atkarīgs no tā, kā izskatās mans ķermenis. Man redzami pārsēji, es nevaru pat uzņemt skaistu fotogrāfiju bikini. Es zinu, ka tas nav pasaules gals, bet tāds ir mans darbs - man ir labi jāizskatās apģērbā," sacīja Gudvina.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu