Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Grieķijā turpina meklēt populāro televīzijas raidījumu vadītāju Mosliju. Atrasts līķis

Foto: @JulesPowis/"X"

Grieķijā turpinās radio un televīzijas raidījumu vadītāja Maikla Moslija meklēšanas operācija. Glābēji Simi salā atraduši kādas personas mirstīgās atliekas, vēsta raidsabiedrība BBC. 

67 gadus vecais Moslijs pazuda trešdien, baudot brīvdienas Grieķijā. Varasiestādes Mosliju meklē nomaļā, kalnainā apvidū.

Moslijs pazuda 5. jūnijā pēc tam, kad Ajosnikolas pludmalē atvadījās no savas sievas, lai dotos pastaigā aptuveni plkst. 13.30 pēc vietējā laika. Viņa sieva pēc tam paziņoja, ka Moslijs, kurš devās ceļā bez sava mobilā tālruņa, ir pazudis.

Mirstīgās atliekas tika atrastas uz mazas klints ziemeļaustrumos no Grieķijas ciemata Pedi pie Agiamarinas pludmales. 

Avots policijā raidsabiedrībai BBC norādīja, ka bojāgājusī persona mirusi jau vairākas dienas. Līķis vēl nav identficēts.

Simi salas mērs norāda, ka mirstīgās atliekas atrastas pēc tam, kad glābēji apkaimi pārmeklējuši ar kamerām. 

Grieķijas varas iestādes Mosliju meklē jau piecas dienas, darbā iesaistot ugunsdzēsējus, suņus, helikopterus, dronus, vietējos iedzīvotājus un policistus no Simi un citām salām.

Moslijs pasaulē bija pazīstams kā vairāku televīzijas programmu un "BBC Radio 4" podkāsta "Just One Thing" vadītājs. Viņš popularizējis vairākas svara zaudēšanas diētas, tostarp "Fast 800" un "5:2" diētas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu