Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Ģimene burkā" jaunais dalībnieks un daudzbērnu tēvs nav gatavs strādāt par 700 eiro mēnesī (7)

Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Ģimene burkā"

Pašmāju raidījumam "Ģimene burkā" pavisam nesen pievienojās Folkmaņu ģimene no Lauberes. Mareks un Vita Folkmaņi audzina sešus bērnus. Ģimene regulāri saskaras ar naudas trūkumu. Papildus finansiālajiem izaicinājumiem Folkmaņi dzīvo arī saspīlētās savstarpējās attiecībās. 

Ģimenē aug seši bērni – trīs vecākie ir no Vitas iepriekšējām attiecībām, bet trīs jaunākie dzimuši attiecībās ar Vitas tagadējo dzīvesbiedru Mareku. Nupat pasaulē nācis ģimenes pastarītis. Ikdienā ar Vitu un Mareku dzīvo pieci bērni, jo vecākais Vitas dēls jau ir savā dzīvē.

Ģimene regulāri saskaras ar naudas trūkumu. Vita šobrīd ir bērnu kopšanas atvaļinājumā, un, viņasprāt, par finansēm vairāk būtu jādomā Marekam. Viņš gan šobrīd ir bezdarbnieks. Ģimene dzīvo ļoti pieticīgi. Mareks šobrīd ir darba meklējumos, bet viņš neesot gatavs strādāt par atalgojumu 700 eiro mēnesī. "Darba alga līdz 700 eiro mani neapmierina. Pat negribas sākt tādu darbu," sarunā ar Vitu teic Mareks. 

Vita gan uzskata, ka arī 700 eiro būtu vairāk nekā nekas. 

Mareks gan ir optimistiski noskaņots. Kā vienu no ienākumu veidiem viņš redz iespēju nodot tehniku lombardā. Viņš uzskata, ka vasarā ir iespēja nopelnīt arī ar dabas veltēm. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu