Ražīga nedēļa. Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 10. līdz 16. jūnijam

Foto: Dmitry Molchanov/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 10. līdz 16. jūnijam.

AUNS

Ātrums nav galvenais – tā nu tas šonedēļ ir. Tu esi pieradis rīkoties strauji un apņēmīgi, taču patlaban šāda taktika nav labākais risinājums. Pastāv riski kļūdīties, un kļūdas pašam pēc tam būs jālabo. Neko nesasteidz un pie svarīgiem darbiem neķeries, bet labāk padomā par jaunām zināšanām. Arī vasarā notiek dažādi kursi. Mācību laikā var rasties iespējas izveidot jaunus lietišķos kontaktus. Nedēļas nogalē ar prieku organizēsi radu saietu. Ir tik labi būt savējo lokā: jautras sarunas, neliela, sirsnīga apcelšanās un lieliski pavadīts laiks.

VĒRSIS

Kas daudz dara, tas daudz izdara! Būsi uz radošā pacēluma viļņa, galvā rosīsies neskaitāmas idejas, lieliski sapratīsies ar cilvēkiem, organizēsi un menedžēsi. Tādām aktivitātēm būs rezultāts, un drīz vien tevi priecēs zelta dālderi, jeb, pareizāk sakot, bankas īsziņas par konta stāvokli. Kādam var nākt vilinošs sadarbības piedāvājums - varbūt tieši par tādu jau kādu laiku esi sapņojis. Brīvajā laikā nesēdi mājās, bet dodies pastaigās, pārgājienos, izbraucienos. Kustīgas aktivitātes nāks par labu veselībai un sniegs jaunu enerģijas devu.

DVĪŅI

Šajā nedēļā ne kripatiņas brīva laika, jo būsi aizņemts ar visdažādākajām darīšanām. Dienas ritēs rosīgi un piepildīti. Profesionālā jomā vari pētīt ārvalstu pieredzi vai doties komandējumā. Iespējami izdevīgi darījumi, vienošanās un panākumi, kas atnes gan slavu, gan materiālo labumu. Cilvēki labprāt ar tevi kontaktēsies un izrādīs simpātijas. Kādas attiecības var uzdzirkstīt kā šampanietis: abi satikāties un radās īssavienojums. Turpinājums – kā romantiskā filmā. Ja esi ar kādu kopā, brīvdienās noorganizējiet sirsnīgu pasākumu.

VĒZIS

Diezgan sarežģīta nedēļa. Darbā kā pa celmiem – plānu maiņas, aizķeršanās un neauglīgas diskusijas. Rūpīgi izsver, kad ir un kad nav vērts cīnīties, un nevajadzētu iestāties pozā. Ja spēsi apvaldīt ietiepību un spītību, cilvēki uzklausīs viedokli un respektēs to. Dzīves pieredze noderēs pašam un citiem. Nekautrējies runāt par finanšu un atalgojuma jautājumiem, bet nekārto naudas lietas ar draugiem. Attiecību jomā klusas simpātijas un vasaras vakaru romantiskās noskaņas. Ģimenes cilvēkiem pienākumi mājas saimniecībā – vajag kārtot, tīrīt, remontēt.

LAUVA

Profesionālajā jomā par ideju trūkumu nevarēsi sūdzēties, taču jābūt precīzam, lai nepieļautu kļūmes. Pirms pieņemt kādu lēmumu, visu rūpīgi pārbaudi. Turklāt daudz kas atkarīgs no zināšanām. Ja šķiet, ka to pietrūkst – mācīties nekad nav par vēlu. Tavs prāts atvērts visam jaunajam. Izejot sabiedrībā, daudz komunikācijas un kontaktu, sekmīgi risināsi sarunas, iepazīsies ar cilvēkiem, kas var kļūt gan par draugiem, gan sadarbības partneriem. Kādam iespējamas pēkšņas simpātijas, kas aizrauj un izjauc ierasto dienu kārtību. Ar katru ķermeņa šūniņu sajutīsi, ka vasarai ir piedzīvojumu garša.

JAUNAVA

Diezgan nemierīga nedēļa. Pašam var rasties jaunas ieceres vai darbā nākt kādas pārmaiņas. Nesatraucies un ar lēmumiem nesteidzies. Ir mazliet jānogaida. Nevajag iesaistīties strīdos, vai ļaut vaļu emocijām. Gudrākais piekāpjas, vai vismaz paklusē. Un – viss, kas notiek, notiek uz labu. Nedēļas nogalē samērā lieli izdevumi iespējami par sadzīviskām un saimnieciskām lietām. Izveido pirkumu sarakstu un netērējies par skaistiem, bet nevajadzīgiem niekiem. Brīvdienās dodies atpūsties ar draugiem vai mīļoto cilvēku. Attiecībās svarīga stabilitāte.

SVARI

Daudz mainīgu emociju – kā paisums un bēgums... Diezgan viegli iespaidosies no notikumiem, apstākļiem un apkārtējiem. Tāpēc turies tālāk no nīgriem ļautiņiem un neļauj, lai kāds sabojā garastāvokli. Ja pieņemami kādi lēmumi, tad ir vērts vairāk ieklausīties sevī. Uzticies intuīcijai un tā pateiks priekšā pareizos risinājumus. Nedēļas nogalē jāpievērš sirdslietām, izkustēšanās kopā ar mīļoto ārpus ierastās vides attiecībām piešķils jaunu dzirksti. Taču saimniecības darbi jau arī paši nepadarīsies – ieplāno kādu laiku arī tiem.

SKORPIONS

Labs periods lietišķo jautājumu risināšanai vai darīšanām iestādēs. Spēsi pamatot viedokli un pārliecināt, un tādējādi ir iespējas nokārtot to, ko esi iecerējis. To gan nevarētu sacīt par profesionālo jomu. Šajā nedēļā var būt vairāk kašķu, nekā racionālas darbības, un tas tracinās. Saki, ko domā, taču par varītēm necenties pārtaisīt pasauli. Ar laiku visi jautājumi tik un tā atrisinās. Brīvdienās vēlams kopā ar otro pusīti vai citiem radiniekiem sarīkot ballīti. Bet, ja šobrīd esi viens, dzīve var uzdāvāt iepazīšanos ar turpinājumu.

STRĒLNIEKS

"Neļauj citu cilvēku viedokļu troksnim noslīcināt savu iekšējo balsi," tā esot teicis Stīvs Džobs. Būsi noskaņots nopietni un lietišķi, turklāt prāta un stratēģa spējas augstā līmenī. Iespējamas situācijas vai cilvēki, kas „izsit” no līdzsvara, taču tie tikai daži mirkļi. Pārsvarā ar skaidru skatienu raudzīsies uz lietām un spēsi arī citiem sniegt ieteikumus. Iesaistoties jaunos pasākumos, uz ātru peļņu neceri, bet ilgtermiņā ar ienākumiem būsi apmierināts. Privātajā dzīvē pozitīvas emocijas, sirds siltums un mīlestība. Brīvajiem ļaudīm dzīvē var ienākt romantiskas noskaņas.

MEŽĀZIS

Ražīga nedēļa. Darbā jāiegulda enerģija, bet kārtīgi paveiktais var vest karjeras virzienā. Netaupi spēkus un uzstādi augstākus mērķus. Turklāt labs laiks autoritātes nostiprināšanai – spēsi sniegt padomus sarežģītu situāciju risināšanā un arī ieteikumus citiem attiecībā uz privātās dzīves tēmām. Var pavērties jaunas iespējas karjerā, bet naudas lietās gan esi apdomīgs - nevajadzētu iesaistīties līdz galam nepārdomātos pasākumos. Sirdslietās patīkami brīži un emocijas, kas nes pus solīti virs zemes. Baudi dzīvi un burvīgo vasariņu!

ŪDENSVĪRS

Cilvēki uzklausīs tavas domas un atzīt tās par noderīgām - labas idejas ir zelta vērtē. Profesionālajā jomā gribēsi daudz paveikt un tas arī izdosies, vienīgi nevajag paļauties uz citu solījumiem. Svarīgajās lietās visu pārbaudi, jo maza nevīžībiņa var radīt būtiskas sekas. Darba dienas spraigas, un tev būs viedoklis par daudziem jautājumiem, taču nebūtu vēlams to pārāk uztiept vai diktēt noteikumus, tas var pabojāt attiecības ar kolēģiem. Brīvdienās esi kopā ar savējiem, izrunājies un gādā par saskaņu. Labs laiks ģimenisko saišu stiprināšanai.

ZIVIS

Emocionāli dzīvosi līdzi gan veiksmēm, gan neveiksmēm darba vidē, un tas var radīt stresu. Mēģini mazliet distancēties, un meklē jaunus ceļus. Labs laiks ienākumu pavairošanai, tikai jāraugās, lai viss ir godīgi. Nepaļaujies uz cilvēku solījumiem, visādi var gadīties, tāpēc mutiskas norunas labāk noformēt juridiski korekti. Privātajā dzīvē vēlme pēc pārmaiņām. Izrunājies ar savu otro pusīti, bet neapspried attiecību jomu ar citiem cilvēkiem. Tas attiecas arī uz brīvajiem ļaudīm – nevienam nav jāzina tavas pārdomas vai emocijas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu