Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Šova "600 kilogramu māsas" zvaigzne Tamija zaudējusi 200 kilogramus liekā svara. Publicē foto peldkostīmā

Foto: OliLondonTV/"X"

37 gadus vecā Tamija un viņas māsa jau vairākus gadus ir realitātes šova "600 kilogramu māsas" zvaigznes. Realitātes šova nosaukums ir tiešā veidā saistīts ar māsu svaru - pēc 30 gadu vecuma sasniegšanas abu māsu kopīgais svars bija pārsniedzis 1000 mārciņas (450 kilogramus). Gan Tamija, gan viņas māsa cīnās ar lieko svaru jau kopš bērnības, bet tieši 2024. gads ir bijis lielo pārmaiņu gads, kad ir zaudēts ļoti liels liekais svars.

Tad, kad Tamijas ķermeņa svars sasniedza 325 kilogramu robežu, viņa nolēma mainīt savu dzīvesstilu, jo lielais svars apgrūtināja viņas ikdienas dzīvi. 2022. gadā viņai tika veikta bariatrijas operācija, kas ļāvis līdz šim šķirties no gandrīz 200 kilogramiem.

Tamijai pašlaik klājas labi. Viņa ir ļoti aktīva "TikTok" lietotāja - regulāri publicē dažādus videoklipus un komunicē ar saviem sekotājiem. Viņai ir 1,4 miljoni "TikTok" sekotāju un 767 tūkstoši "Instagram" sekotāju.

Foto: queentammy86/Instagram

Šim videoklipam ir vairāk nekā 18 miljoni skatījumu. Video Tamija nekautrējas no tā, kā nokarājas izstaipītā āda.

@tryoy_3 #ootd ♬ original sound - AMP

Savos "TikTok" video Tamija stāsta, ka svara nomešana ļauj vairs neizmantot skābekļa masku. Tāpat sieviete kļuvusi aktīvāka un var mācīties, lai noliktu tiesības un vadītu automašīnu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu