Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Lelde Dreimane vaļsirdīgi par kāzu plāniem

Aktrise Lelde Dreimane, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja, ka mīļotais hokejists Ēriks Ozollapa viņu bildinājis trīs reizes. Ja reiz bildināta tikusi trīs reizes, kad būs kāzas? 

Pērn tika ziņots, ka pēc četru gadu ilgām attiecībām aktrise un viņas mīļotais - bijušais hokejists Ēriks Ozollapa lēma ieturēt pauzi, taču šogad tapa zināms, ka pāris atkal ir kopā.

Aktrise pastāstīja, ka mīļotais viņu bildinājis trīs reizes, un neslēpj, ka abi par kāzām domājuši. "Viņš skubināja, skubināja, ļoti skubināja. Tikko vēl skubināja atkal," virpinot savu saderināšanās gredzenu, teic Lelde.

Viņa gan teic, ka gatavošanās kāzām šobrīd vēl nav aktuāla. "Es nevēlos šobrīd teikt neko," uz prašņāšanu par jāvārdu atbild Lelde.

Vaicāta, vai, viņasprāt, attiecībās kaut kas mainās, noformējot tās oficiāli, Lelde teic: "Jā, protams, jā. Es domāju, ka tas statuss."

Abi ikdienā ar mīlas vārsmām nemētājas; kad tiek izteikti maģiskie trīs vārdi, tie allaž ir īpaši brīži.

Kā zināms, Dreimane paralēli darbam teātrī darbojās biznesa lauciņā – kopā ar Ozollapu jau vairākus gadus saimnieko burgeru restorānā "Munch BBQ", kā arī ir atvērusi savu kosmētikas zīmolu "Vers69".

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu