Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Ko būtu vērts zināt "Holi" krāsu festivāla apmeklētājiem

Foto: TSViPhoto/Shutterstock

Jau šo sestdien, 8. jūnijā, "Wondersalā" notiks šīs vasaras pirmais festivāls - "Holi Music Festival". Ko vērts zināt apmeklētājiem?

Šogad festivālā būs divas skatuves. Ieeja festivāla teritorijā no plkst. 14.30.

Uz galvenās skatuves kāps tādi mākslinieki kā Grēta, Patrisha, "Carnival Youth", Prusax, un citi, savukārt uz DOT elektroniskās mūzikas skatuves būs redzami tādi izpildītāji kā Maija Rozīte, Makree, MSK un citi. 

Festivāla karte apskatāma zemāk.

Foto: Ekrānuzņēmums

Pasākuma rīkotāji informē, ka "Holi Music Festival" ir iekļaujošs pasākums, kas uzņem visu vecumu indivīdus un ģimenes.

Ar īpašām zonām bērniem, saistošām aktivitātēm pusaudžiem un daudzveidīgu muzikālu un māksliniecisku pieredzi pieaugušajiem, pasākums sola jautru dienu ikvienam. "Neatkarīgi no tā, vai esat ģimene, kas meklē neaizmirstamu dienu, vai jaunieši, kuri vēlas iztrakoties pie lieliskas mūzikas un iegrimt putu ballītē, 2024. gada festivāls ir ideāls galamērķis visiem."

Kas attiecas uz krāsām, "Holi" krāsas ir drošas lietošanai. Krāsainais pulveris ir izgatavots no kukurūzas cietes ar dabīgu krāsvielu. Krāsu mešana norisināsies reizi stundā.

"Šīs krāsas var viegli nomazgāt no ādas, ķermeņa un matiem ar ūdeni, tāpēc gadījumā, ja krāsas nokļūst nevēlamās vietās vai jūsu mantas pārklājas ar krāsu, jūs varat tās viegli nomazgāt," uzsver organizatori.

Neskatoties uz to, ar krāsām jāspēlējas atbildīgi, lai izvairītos no pārmērīgas krāsu iekļūšanas acīs. Izvairieties nēsāt līdzi mantas, kas nav ūdensizturīgas vai var tikt sabojātas mazgāšanas laikā. Ja jums ir tālrunis, kas nav ūdensizturīgs, to vērts ielikt plastmasas maisiņā.

Apmeklētājiem iesaka uzlikt saulesbrilles, lai tad, kad notiek krāsu mešana, tās neieput acīs.

Biļetes var iegādāties šeit.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu