Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Naura Brikmaņa sieva viņa somā atradusi svešas sievietes biksītes. Viņš skaidro, kā tas atgadījās (5)

Foto: naurisbrikmanis/ Instagram

Pašmāju grupas "Dziļi Violets" dalībnieki Nauris Brikmanis un Valters Osis rīkoja atvadu pasākumu savam lolotajam bāram ar tādu pašu nosaukumu. Atvadu pasākumā dalībnieki dalījās ar amizantiem mirkļiem no savas dzīves.

Nu bārā un vasaras terasē "Dziļi violets" saimnieko citi. Nauris Brikmanis saimniekošanu nodevis "Comedy Latvia" vadītājam Edgaram Žukovskim.

Tā kā tagad šajā vietā saimniekos komiķi un joprojām tur valdīs smiekli, atvadu pasākumā Birkmanis un Osis sarunā ar "Slavenības. Bez filtra" raidījuma vadītāju Katrīni Vasiļevsku dalījās vairākos amizantos stāstos no savas dzīves.

Viens no amizantākajiem notikumiem, kas palicis Valtera un Naura atmiņā, ir pavisam nesens. Grupa uzstājās Liepājā. Kā stāsta Valters, reizēm koncertos tiek izpildīta arī grupas "Prāta vētra" dziesma "Lidmašīnas". Koncerta vakarā noticis pavisam kas negaidīts. "Mūsu skaņotājs redzēja, ka uz skatuves, viņa vārdiem, uzskrien puišelis keponā. Viņš gribēja satvert "puišeli" aiz rokas un nepaspēja, izrādās, ka tas bija Renārs Kaupers."

Kaupera viesošanās bijusi pārsteigums visiem. Tā kā Kaupers dzīvo Liepājā, grupa izvēlējusies šo dziesmu izpildīt par godu viņam. "Tas bija ļoti jauks brīdis, kad viņš uzskrēja uz skatuves. Es mikrofonu nodevu viņam," stāsta Brikmanis.

Raidījuma vadītāja uzdeva jautājumu, vai koncertos pieredzēts "krūšturu lietus". Nauris stāsta:

"Ir, bet mēs neniekojamies ar krūšturiem. Biksītes. Tas bija ļoti dīvaini manai sievai – manā somā atrast biksītes."

Nauris stāsta, ka tās nonākušas viņa somā nejauši, jo pēc koncerta viņš nav vēlējies atstāt tās nākamajiem mūziķiem. Pāris izticis bez pārpratumiem. Nauris saka: "Viņa taču zina mani. Viss ir kārtībā."  

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka jau vairāk nekā gadu bārā notika "Comedy Latvia" atvērtā mikrofona vakari, un, kā apgalvoja Osis, tas esot tikai likumsakarīgi, ka tagad šeit būs viņu mājas.

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu