Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Juglā uz bīstamas gājēju pārejas kurjers ar auto notriecis jaunieti (1)

Foto: @saliktengriba/"X"

Gājēju pāreju Murjāņu un Ineša ielas krustojumā vietējie iedzīvotāji atzīst par bīstamu. Ceturtdien te tika notriekta kāda jauniete, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

"Man šķiet, ka viņš neredzēja to gājēju. Meiteni notrieca uz gājēju pārejas," stāsta vīrietis.

Meiteni notriekušās automašīnas šoferis pārdzīvo notikušo. Viņš jaunieti laikus nepamanīja, jo skatu aizsedza priekšā braucošais auto un gājēja nāca no ēnas puses.

“Priekšā bija sarkanā gaisma uz luktura, nomainījās gaisma, un sākām braukt… Un viss, viņa – melnā ģērbta, austiņas virsū, bremzēju par vēlu,”

stāsta šoferis. Viņš negadījuma brīdī steidzies izpildīt kādu pasūtījumu.

Negadījuma vietā strādāja arī divas mediķu brigādes, kas operatīvi sniedza palīdzību cietušajai. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests skaidro, ka cietusī nogādāta slimnīcā, viņas stāvoklis tobrīd bijis vidēji smags.

Vietējie iedzīvotāji norāda, ka konkrētā gājēju pāreja esot grūti pārredzama, tādēļ pirms ielas šķērsošanas jāuzgaida un jāpārliecinās, ka vadītāji ir pamanījuši gājēju ielas malā. Apkārtnē dzīvojošie iesaka pie pārejas ierīkot luksoforu, ņemot vērā, ka blakus ir sabiedriskā transporta pieturas un gājēju plūsma ir pietiekami intensīva.

Video: "Degpunktā" sižets

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu