Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Nevaru melot lasītājiem." Judzis centies rediģēt topošo grāmatu par "Dzelzs vilku", apgalvo Rudaks (1)

Foto: Edijs Pālens/LETA

Mūzikas apskatnieks un dīdžejs Uldis Rudaks iecerējis rakstīt grāmatu par pašmāju muzikālo apvienību "Dzelzs vilks". Viss neejot uz priekšu tik ātri, cik gribētos. Grāmatas virzībai traucējot skandāli, kas saistīti ar jau bijušo grupas dalībnieku Mārci Judzi.

Rudaks sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" atklāj – bijušais grupas dalībnieks Judzis esot centies rediģēt vēl tikai topošo grāmatu.

"Tā kā savulaik mēs daudz kopā tusējāmies, viņš baidījās, ka es uzrakstīšu kaut ko tādu, ko viņš negribētu publiskot," Rudaks pauž viedokli, kāpēc, viņaprāt, Judzis centies iejaukties grāmatas tapšanā.

"Bet es gribu rakstīt tā, kā man patīk. Un rakstīt visu, ko zinu." Rudaks norāda – lai arī kā dažam labam gribētos, viņš netaisās klusēt.

"Es nevaru melot sev, melot grāmatas varoņiem un melot lasītājiem. Simtprocentīgi apmierinātas visas puses nebūs nekad," spriež Rudaks.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pērn 12. decembrī Rūta "Facebook" nāca klajā ar informāciju par laulības dzīvi ar Mārci Judzi, kas, Rūtas vārdiem, esot bijusi īsta elle. Judzis gan jebkuras apsūdzības noliedz.

Nu abu laulība ir oficiāli noslēgta. Nesen Mārča bijusī sieva Rūta viesojās raidījumā "Sirdslietas", kur dalījās gūtajās atziņās pēc šķiršanās, atklāja, kādas šobrīd ir attiecības ar bijušo vīru, kā arī pastāstīja, kādas pārmaiņas ienākušas viņas dzīvē.

Vairāk par topošo grāmatu lasiet izdevuma "Kas Jauns" 4. jūnija numurā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu