Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

FOTO "Ērkšķu" dāmas iegriež jestru ballīti ballīšu autobusā

Aizvadītās nedēļas izskaņā tika dots starts sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." jaunajai sezonai, pēc kuras dalībnieces devās ballēties, baudot jautru atmosfēru un deju prieku. 

Par muzikālo noskaņu šajā ballītē rūpējās nebinārā persona DJ Mila Page, kura ar savu enerģisko uzstāšanos iekustināja "ērkšķu" dāmas.

Sestās sezonas dalībnieces izbaudīja neparasto un aizraujošo ballīti ar bezalkoholiskajiem šampaniešiem un enerģiskiem deju ritmiem, sākot savu ceļu "Caur ērkšķiem uz...". 

Šis brauciens viņām kalpoja par piemēru, ka ballīte var notikt arī bez alkohola lietošanas. Savukārt nebinārā dīdžeja klātesamība iedvesmoja dalībnieces uzdrīkstēties un parādīt sevi tādas, kādas viņas ir.

Arī DJ Mila Page spēra drosmīgu soli, "iznākot no skapja" Latvijas sabiedrībā, kas kalpoja kā iedrošinājums projekta dalībniecēm. Kā zināms, līdz šim DJ Mila Page nav bijuši publiski vietējā mērogā, taču veiksmīgi darbojās citviet pasaulē.

DJ Mila Page guvuši Vācijā ievērojamu atzinību - viņi strādā ar studijām, kuras sadarbojas pat ar tādām zvaigznēm kā Moby un citiem slaveniem māksliniekiem. 

Sociālā projekta jaunā sezona pie televīzijas skatītājiem nonāks jau šoruden un būs skatāma televīzijas kanālā 360TV, kā arī izklaides platformā Tet TV+!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu