Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Jaunieši Iecavā pārgalvīgi brauc ar auto un smagi avarē

Foto: Ekrānuzņēmums no video/Sadursme/"Instagram"

Sociālajos tīklos izplatījies video, kurā vairāki jaunieši Iecavā "izklaidējas", pārgalvīgi braucot ar automašīnu. "Izpriecas" beidzās ar ceļu satiksmes negadījumu.

Valsts policija portālam TVNET norādīja, ka 4. jūnijā, īsi pēc plkst. 20 Bauskas novadā, Iecavas pagastā kāds 2005. gadā dzimis jaunietis brauca ar "Audi" markas automašīnu.

Jaunietis nespēja savaldīt automašīnu, nobrauca no ceļa braucamās daļas, un transportlīdzeklis apgāzās kādas zemnieku saimniecības laukā.

Avārijā cietušo nebija. Tāpat netika nodarīti nekādi bojājumi saimniecībai un tās pārstāvis neizteica pretenzijas.

Jau ziņots, ka otrdien Latvijā reģistrēti 140 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 25 cilvēki, kas ir būtiski vairāk nekā vidēji ikdienā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policija, vakar 18 cilvēki cietuši avārijās Rīgas reģionā, trīs - Kurzemē, divi - Latgalē, bet pa vienam - Zemgalē un Vidzemē. No cietušajiem deviņi bija velosipēdisti, divi - gājēji, bet vēl divi - elektroskrejriteņu vadītāji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi piecus vadītājus: trīs - Vidzemē, bet pa vienam - Rīgas reģionā un Latgalē. Trīs aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Savukārt par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 218 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 37 autovadītāji, Latgalē - 67, Vidzemē - 56, Kurzemē - 38, bet Zemgalē - 20 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 525 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu