Iespējams, lielākais dibens Latvijā. Amuna Davis par ceļu līdz savam sapņu augumam (8)

Apollo.lv

Pašmāju slavenākais "drag queen" Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis) "GOLIN Influenceru indeksa 2024" balvu pasniegšanas ceremonijā plūca uzvaras laurus nominācijā "Skaistumkopšana". Viņš balvu jūtas no sirds nopelnījis, jo labu laiku ļāva sekot līdzi savām vizuālajām pārmaiņām. 

"Tieši pagājušajā gadā es ievērojami pārveidoju savu ķermeni ar tievēšanu un operācijām. Var teikt, ka šo balvu esmu nopelnījis ar savu jauno dupsi!" smej Dāvis.

Pērnajā gadā viņš divas reizes devās uz Turciju, kur veica papildu plastiskās operācijas. Pus gadu viņš pavadīja, atveseļojoties pēc operācijām. Trīs mēnešus nedrīkstēja nedz sēdēt, nedz gulēt uz muguras un sāniem, bet tikai nosēsties uz ceļiem un gulēt uz vēdera.

Lai gan atveseļošanās periods bijis sarežģīts, par rezultātu viņš ir laimīgs. "Uzskatu, ka esmu beidzot piepildījis sapni par savu ideālo augumu!" teic Dāvis.

Vaicāts, kāda ir sabiedrības reakcija, viņš stāsta: "Saņemu ļoti daudz komplimentu, un tagad uz mani skatās tik daudz cilvēku kā nekad agrāk. Par to gan aizvien mulstu. Šķiet, ka pat sāk rasties kompleksi no šīs milzu uzmanības manam augumam. Ar to nudien nebiju rēķinājies. Jāpierod. Zinu, ka man ir nestandarta augums un, man šķiet, arī lielākais dibens Latvijā!

Es arī pieņemu, ka ir cilvēki, kam manas pārvērtības liek saviebties un noskurināties, jo nepatīk. Bet nepārdzīvoju, jo mums katram ir savs skaistuma etalons – vienam skaisti liekas kauli, citam formas."

Jau vēstīts, ka 2024. gada 30. maijā tika aizvadīta "GOLIN Influenceru indeksa 2024" svinīgā rezultātu paziņošana, kurā tika izcelti aizvadītā gada ietekmīgākie satura veidotāji. Šo ceremoniju pavadīja pamatīgs sašutums par pasākuma organizētāju veiktajām izvēlēm saistībā ar nomināciju "Ģimene".

Kas īsti notika, par ko ietekmeļi šūmējās, lasiet TVNET+.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 4. jūnija numurā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu