Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Influencere Sindija Bokāne vēlējusies tiesāties ar Aldi Gobzemu par viņas plikbilžu publiskošanu (4)

Digitālā satura veidotāja Sindija Bokāne pirms neilga laika nokļuva seksuāla rakstura skandālā skandalozā ekspolitiķa Alda Gobzema dēļ. Gobzems savā "Instagram" profilā publiskoja foto no Sindijas kailfoto sesijas. Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Sindija atklāj, ka gribējusi tiesāties ar Gobzemu.

Gobzems pēdējā pusgada laikā publiskojis ne tikai Sindijas, bet arī vairāku citu sabiedrībā zināmu dāmu pikantus foto. Dienā, kad vairāki tūkstoši cilvēku ieraudzīja Sindijas plikbildes, viņa neslēpj – pirmā reakcija bijis šoks.

Šī fotosesija tapusi pirms desmit gadiem. Uz jautājumu, kā Sindija ar šo situāciju tikusi galā, influencere atbild: "Es nolēmu tam pieiet pilnīgi citādi – es pajokoju par to. Es nopublicēju rīlu, kurā piedāvāju iegādāties manu tiešsaistes apmācību ar kodu "Gobzems", saņemot 50% atlaidi. Tas ļoti labi aizgāja, dažu dienu laikā nopelnīju savu naudiņu un biju apmierināta ar visu situāciju.

Protams, sekotāji turpināja nākt klāt, bet redzēju arī to rezonansi komentāros – viņi pasmējās par to. Tas ir ļoti svarīgi tiem satura veidotājiem, kuriem ir svarīgs savs publiskais tēls. Galvenais ir neieiet tajā grāvī, bet pagriezt to visu uz pilnīgi citu pusi."

Sindijas pirmā reakcija gan bijusi pilnīgi citādāka – viņai trīcējušas rokas un pārņēmis pamatīgs šoks. "Es no rīta pat sazvanījos ar advokātu, lai noskaidrotu, kā es varu rīkoties. Nolēmām nogaidīt diennakti un paskatīties, kā tas viss attīstās, pirms sākam rīkoties," stāsta Sindija.

Viņai gan joprojām nav skaidrs, kurš šīs fotogrāfijas ir nopludinājis, jo tās viņa savulaik noglabājusi drošā vietā.

Influencere atzīst, ka ar pašu Aldi nav sazinājusies, jo bijusi pārliecināta, ka sarakstes tiks publiskotas un pavērstas pret viņu pašu. Tāpat Sindija nav pieprasījusi morālā kaitējuma kompensāciju, lai izvairītos no spekulācijām, ka viņa "atkal pārdodas".

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu