Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Agrita Bindre atkal precēsies (4)

Foto: Agrita Bindre/Facebook

TV šova "Ģimene burkā" bijusī dalībniece Agrita Bindre ir saderinājusies, viņa atklājusi izdevumam "Privātā Dzīve."

"Tas bija ļoti auksts un skaists maija vakars," par jūras malā saulrietā negaidīti saņemto saderināšanās gredzenu no tiktokā iepazītā pielūdzēja stāsta Agrita.

Interesanti, ka visus vīriešus, kuri viņas dzīvē atstājuši pamanāmas pēdas, vienojot kas kopīgs – visi ir Jāņi. "Mans tēvs ir Jānis, vecākās meitas tētis ir Jānis, bijušais vīrs ir Jānis, un pagājušajā gadā mans ceļš krustojās ar vēl vienu Jāni," uzskaita Agrita, kas, vēl būdama TV šovā, ļāvās pielūdzēja Jāņa Bumbiera aplidošanai. Abu saikne gan noslēdzās ar fiasko.

Agrita izmēģināja laimi iepazīšanās portālos, taču satikties ar nopietniem vīriešiem tajos tā arī nav izdevies. "Un tad man tiktokā uzrakstīja kāds puisis, par kuru sākumā biju skeptiska, jo viņš negribēja atklāt īsto vārdu. Mistiskā kārtā mums tomēr izvērtās garas sarakstes. Jau pēc iepazīšanās klātienē, kad mēs feisbukā publiskojām pirmo kopbildi, man cilvēki rakstīja: "Ārprāts, vai zini, kāda ir viņa pagātne?" Jā, es zinu un uzskatu – mums katram tāda ir. Es skatos, kāds cilvēks ir tagadnē. Ja reiz viņš ienāca manā dzīvē, tad mums vienkārši bija lemts satikties. Mēs jau sākumā atklāti izrunājām par visām tēmām, arī tādām, kas attiecībās ar manu bijušo vīru bija tabu. Mums bija viegli sarunāties," atzīstas Agrita.

Atminoties bildinājumu, Agrita teic, ka tas bijis pārsteigums. "Tikai vēlāk uzzināju, ka Jānis to bija noorganizējis ar manas vecākās meitas palīdzību.

Jau vēstīts, ka šovs "Ģimene burkā" 2023. gadā pārtrauca sadarbību ar Bindru ģimeni saistībā ar viņas ģimenes lēmumu atdot mājas mīluli suni Mailo jauniem saimniekiem. Ģimene tolaik saņēma asu sabiedrības nosodījumu.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 4. jūnija numurā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu