Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Mazliet kā bēres." Nauris Brikmanis un Valters Osis atvadās no bāra "Dziļi violets"

Foto: naurisbrikmanis/ Instagram

Grupas "Dziļi violets" dalībnieki Nauris Brikmanis un Valters Osis pirms diviem gadiem kļuva par biznesa partneriem – viņi vēra durvis bāram un vasaras terasei "Dziļi violets", bet nu tur saimnieko citi saimnieki, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve". 

"Šis vakars mums ir mazliet kā bēres, tādēļ, protams, ir bēdīgi," teic grupas "Dziļi violets" solists un nu jau bijušais bāra saimnieks Nauris Brikmanis, kas saimniekošanu nodevis "Comedy Latvia" vadītājam Edgaram Žukovskim.

"Pirms diviem gadiem bārs bija mūsu sapnis. Mēs pārkāpām visas zīmes, kas brīdināja – varbūt to nevajag. Mūsu vajag bija stiprāks," teic Valters.

Šajos divos gados pieredzēts daudz dažādu klapatošanu par visdažādāko atļauju saņemšanu. "Ja godīgi, kad beidzot viss bija gatavs, mums pašiem vairs nebija spēka to visu turpināt," tagad vaļsirdīgi atzinās Nauris. "Mēs vienkārši sapratām, ka paši to nevaram fiziski pavilkt tādā līmenī, kā bijām iecerējuši. Arī tagad – visa šī vasara mums ir pilna ar koncertiem, sākot no Liepājas un beidzot ar Alūksni. Lai kā arī mēs to gribētu, nevaram būt šeit klātesoši."

Jau vairāk nekā gadu bārā notiekot "Comedy Latvia" atvērtā mikrofona vakari. "Un tas ir tikai likumsakarīgi, ka tagad šeit būs viņu mājas," uzsvēra Valters, kas pasākumā svinīgi nodeva bāra atslēgas jaunā īpašnieka "Comedy Latvia" vadītāja Edgara Žukovska rokās.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 4. jūnija izdevumā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu