Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Humora festivālā Daugavpilī piedalījies krievu komiķis, kurš publiski atbalstījis Krievijas agresiju Ukrainā (13)

Foto: Ekrānuzņēmums no video/Apollo.lv kolāža

No 31. maija līdz 2. jūnijam tiek svinēti Daugavpils pilsētas svētki, ko 29. maijā ievadīja humora festivāls "Joku Līga", kas rīkots ar Daugavpils pilsētas domes atbalstu. Humora pasākumā no Daugavpils teātra skatuves klātesošos uzrunāja krievu komiķis Deniss Dorohovs, kurš publiski atbalstījis Krievijas agresiju Ukrainā, ziņo medijs "RUS TVNET".

"Sagatavojieties vakaram, pilnam īsta prieka. "Joku Līga" festivālā Jūs redzēsiet dažādu komandu uzstāšanos, kas dāvās Jums milzīgu pozitīvu emociju devu un labu noskaņojumu. Talantīgi dalībnieki sanāks kopā, lai pierādītu, ka humors ir māksla.

Īpašs iemesls: šoreiz festivāls būs veltīts Daugavpils pilsētas svētkiem. Par godu šim notikumam ieeja pasākumā ir absolūti bez maksas visiem interesentiem. Vecuma ierobežojums: 14+," vēstīts 29. maija pasākuma afišā, nepieminot, kādu komiķu uzstāšanās paredzēta.

Uz plakāta, cita starpā, redzams arī Daugavpils pilsētas domes logotips. Pasākumā piedalījās pilsētas mērs Andrejs Elksniņš, kurš pasākumu ne tikai apmeklēja, bet arī kāpa uz skatuves.

Kādā brīdī pasākumam ar video starpniecību pievienojas krievu komiķis Deniss Dorohovs, kurš uzdod "jokojošos" jautājumus pasākuma dalībniekiem. Pilsētas mērs, kurš tajā brīdī atrodas uz skatuves, uz tiem reaģē ar smaidu.

Pēcāk sociālajos tīklos izplatījies video no pasākuma, radot neizpratni Daugavpils iedzīvotāju vidū.

Vēlāk popularitāti ieguva vēl kāds video no šī paša pasākuma. Tajā krievu komiķis sveic daugavpiliešus Pilsētas svētkos.

@xsden Ловим позитив✅ #рилс #даугавпилс #врек #дорохов ♬ Arabic (Remix) - Genildovisk

Zināms, ka pasākuma organizēšanā iesaistīts Aleksandrs Komarovs.

2023.gada rudenī krievu komiķis Deniss Dorohovs piedalījās koncertā Krievijas okupētajā Doneckas apgabalā, paužot atbalstu Krievijas agresijai Ukrainā.

Kā ziņo "RUS TVNET", Daugavpils iedzīvotājs Andris Pikarevskis jau nosūtījis atklātu vēstuli gan medijiem, gan oficiālajiem dienestiem, lai pievērstu uzmanību šim incidentam.

Pēc Pikarevska teiktā, viņš saņēmis atbildi no Valsts kancelejas, ka informācija nodota izskatīšanai Valsts drošības dienestam.

Publiskus komentārus Daugavpils dome pagaidām nav sniegusi.

Arī "Apollo.lv" sazinājās ar Valsts drošības dienestu, lai skaidrotu notikušā apstākļus.

Sociālo tīklu lietotājiem arī notikušais nav paskrējis garām nemanīts.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu