Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Holivudas aktrise Kristena Stjuarte atkal manīta Latvijā – šoreiz Rīgas centrā (5)

Foto: Northern Grip/Facebook.com

Amerikāņu aktrise, filmu sāgas "Krēsla" zvaigzne Kristena Stjuarte atkal manīta Latvijā – šoreiz Rīgas centra apģērbu veikalā, ziņo aculiecinieki.

Holivudas zvaigzne šoreiz manīta Rīgas centra apģērbu veikalā "Northern Grip", liecina uzņēmuma ieraksts sociālajos tīklos.

Apģērbu veikala pārstāvji raksta: "Nav nekāds noslēpums, ka Kristena Stjuarte novērtē "vintage" (latviski - vintāžu), taču mūs ļoti patīkami pārsteidza tas, ka šodien viņa izvēlējās apmeklēt tieši mūsu veikalu, iegādājoties apģērbu savai filmai." 

Pie ieraksta publicēta arī fotogrāfija, kurā redzama Stjuarte minētajā Rīgas apģērbu veikalā.

Tikmēr televīzijas un radio raidījumu vadītājs Mārtiņš Spuris vēlā piektdienas naktī vietnē "X" rakstījis, ka manījis Stjuarti Jūrmalā, "Stacija Vaivari Pizza" picērijā. 

Kā zināms, Stjuarte februāra beigās ieradās Latvijā, lai meklētu vietas savas jaunās filmas – biogrāfiskās drāmas "The Chronology of Water" – uzņemšanai.

Martā kino zvaigzne amerikāņu šovā "The Late Show with Stephen Colbert" apstiprināja, ka filma patiešām tiks uzņemta Latvijā. "Es par šo filmu domāju jau sešus septiņus gadus. Es nezinu, vai tā būs laba, bet es par to ilgi esmu domājusi. Mēs filmēsim Latvijā. Tur piedalīsies Imodžena Pūtsa un Tora Bērča. Es šobrīd esmu pārņemta ar to."

Tāpat arī atgādinām, ka februāra beigās par sociālo tīklu hitu kļuva kadrs, kur Stjuarte pozē kādā Ikšķiles restorānā.

Toreiz restorāna "Brandīns" vecākā viesmīle Sindija Maštalīre izdevumam "Kas Jauns" atklāja, ka Stjuarte no ēdienkartes izvēlējusies restorāna topa ēdienus – brieža tartaru un Tom Yum zupu. Kā dzērienu viņa baudījusi svaiga ingvera un piparmētru tēju.

Holivudas aktrise bijusi pieklājīga, laipna un pozitīva, sasveicinājās ar personālu un vēlāk pateicās par ēdienu un uzņemšanu, kā arī neatteica nofotografēties, sacīja viesmīle.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu