Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Traka nedēļa. Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 3. līdz 9. jūnijam

Foto: Stephanie Frey/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 3. līdz 9. jūnijam.

AUNS

Viena traka nedēļa! Dažu brīdi būs sajūta, ka vel akmeni pret kalnu kā Sīzifs sengrieķu mitoloģijā. Tu vel, vel, bet tas akmens atkal ripo lejā... Mēdz teikt: ja kādas durvis ciet, nevajag tajās lauzties, jo blakus kādas citas ir atvērtas. Nenopūlies ar darbiem, kas nevirzās uz priekšu. Varbūt jāpadomā par jauniem projektiem vai biznesa attīstību. Prātā nāks interesantas idejas, kas kādam var šķist utopiskas. Nešaubies, tev izdosies. Brīvdienās dodies izbraucienā, skatīt pilis, muižas, košus dārzus un citas skaistas vietas. Ar ceļojumu tēmu kādam var sasaistīties sirdslietas.

VĒRSIS

Daudz enerģijas – būs sajūta, ka dari vairākus darbus reizē un atrodies vairākās vietās vienlaikus. Tikko bija rīts un tad – pavisam nemanot vakars pienācis... Un tā dienu no dienas. Taču nedēļas beigās ar gandarījumu secināsi, ka esi izdarījis daudz vairāk, nekā plānots. Iespējams, arī bankas konta stāvoklis priecēs. Ja ne uzreiz, tad nedaudz vēlāk, jo patlaban ir labs laiks ienākumu palielināšanai un mudināt uz to tevi nevajadzēs. Pēc tāda darbu maratona brīvdienās labi jāatpūšas. Prieks no piknika kopā ar draugiem vai kultūras pasākuma.

DVĪŅI

Par talantīgiem oratoriem mēdz teikt: "Tas cilvēks vilku no meža ārā izrunās..." Ar spēju komunicēt un argumentēt tev viss kārtībā, un tā ļoti noderēs. Darbā vai biznesā var nākties sastapties ar skeptiķiem, kas kritizē tavas ieceres. Pierādīsi savu taisnību, bet dari to rāmā, korektā formā, lai kādu neaizvainotu. Strādāt vajadzēs daudz un paļauties pašam uz saviem spēkiem, citu solījumi var izrādīties ar tukšu skaņu. Pievērs uzmanību finansēm un brīvdienās pārāk netērējies par izklaidēm. Vislabākā atpūta – izbrauciens dabā.

VĒZIS

Mainīgs garastāvoklis un daudz emociju – kur gan Vēzis bez tām! Esi uzmanīgs un piedomā pie komunikācijas formas, nespītējies, negražojies un centies saglabāt mieru, ja arī kaut kas nenotiek pēc tava prāta. Ja kas sakrājies uz sirds, tad par to izrunājies ar labiem draugiem, bet nestāsti visai pasaulei. Darba vidē iespējami neauglīgi strīdi un darbošanās tukšgaitā, tāpēc pārāk nepūlies. Labāk paņemt atvaļinājumu. Vai vismaz nedēļas nogalē doties nelielā ceļojumā – tepat pa Latviju vai uz kādu no kaimiņvalstīm. Ceļā iespējami romantiski piedzīvojumi.

LAUVA

Nemierīga nedēļa, jo profesionālajā vidē var būt negaidīti pavērsieni, jauni pienākumi, vadības maiņa vai kādas citas pārmaiņas, kas dara nemierīgu. Nepārdzīvo par to, ko nevari ietekmēt. Kā mēdz teikt: "Viss kas notiek, notiek uz labu." Jau visai drīz izrādīsies, ka esi ieguvējs. Patlaban labs laiks ideju prezentācijām, sadarbības partneru meklējumiem un kontaktu veidošanai. Brīvdienās īstais laiks piknikam, pludmales ballītei, jautram izbraucienam kopā ar labiem draugiem. Sirdslietās dzirkstošas emocijas un aizrautība.

JAUNAVA

Pienācis laiks pavērtēt savu līdzšinējo profesionālo darbību. Tu esi īsts darbarūķis, kārtīgs cilvēks un loģika ir tava stiprā puse. Vai tu savus resursus izmanto pilnībā? Vai tie tiek adekvāti novērtēti materiālā izteiksmē? Arī tad, ja atbilde pozitīva, ir vērts lūkoties pēc jauniem plašumiem. Tu vari vēl labāk un efektīvāk. Un arī vairāk nopelnīt. Patlaban labs laiks karjerai, biznesa paplašināšanai un ienākumu palielināšanai. Nedēļas nogalē vislabākā atpūta ģimenes lokā. Savukārt brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt sirdi saviļņojošus piedzīvojumus.

SVARI

Neuzņemies pārāk daudz darbu, jo profesionālajiem lietām, izaugsmei vai peļņas palielināšanai patlaban nav tas labākais laiks. Darba vidē iespējama nesaprašanās, strīdi un pat intrigošana. Varbūt labāk ņemt atvaļinājumu un doties ceļojumā. Ja nekur nebrauc, tad ir vērts papētīt ceļojumu firmu piedāvājumus tuvākai nākotnei. Kādam ar ārzemju tēmu var sasaistīties jaunas lietišķās iespējas. Brīvdienās pievērsies mājas darbiem: vari sākt remontu, rīkot talku īpašumā, pļaut, stādīt laistīt. Pašam un tuviniekiem prieks par paveikto.

SKORPIONS

"Par to, kas būtu darāms, apspriedies ar daudziem; par to, ko esi nolēmis darīt - ar nedaudziem, bet vislabāk – ar sevi pašu," esot teicis senās Romas rakstnieks Vegēcijs. Pie šī principa vajadzētu pieturēties. Vari pētīt darba sludinājumus, izstrādāt jaunus projektus, bet nestāsti par to citiem. Valodiņas izplatās ātri, var sākties baumošana, un tev to nevajag. Taču ir sekmīgs periods, lai rakstītu biznesa plānu un izzinātu finansējuma iespējas. Nedēļas nogalē brīnišķīgs laiks, lai sakārtotu privāto dzīvi un darītu to, ko patiesi vēlas sirds. Nebaidies uzdrošināties!

STRĒLNIEKS

Tu esi lielisks draugs un kolēģis, kam allaž atrodas kāds uzmundrinošs vārds, ideja vai padoms. Cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī. Sekmīgi veidosi kontaktus, iegūsi jaunus paziņas un potenciālos darījumu partnerus. Patlaban ir arī personības pilnveidošanās laiks. Jebkura pieredze ir jānoglabā atmiņu failos – vēlāk noderēs. Svarīga arī privātā dzīve. Ģimene ir vērtība un savējo lokā jutīsies vislabāk. Brīvdienās kopā apdariet saimniecības darbus un pēc tam palutini visus ar kādu kulinārijas brīnumu. Ja šobrīd esi viens – izej sabiedrībā.

MEŽĀZIS

Dzīve griež virpuļus. Kaut arī vēlies visu kontrolēt, notikumi ritēs savu gaitu. Ļaujies plūsmai un kādā brīdī viss nostāsies savās vietās. Tad varēsi saplānot un paveikt darbus, kas iekrājušies. Ja vajadzēs, sekmīgi nokārtosi arī lietišķos jautājumus. Vari risināt sarunas bankās vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, sakārtot jautājumus, kas attiecas uz nekustamo īpašumu. Nedēļas nogalē vēlams pievērsties ģimenes lietām, apciemot tuviniekus, sarīkot kopīgas pusdienas vai pasākuma apmeklējumu. Sirdslietās piedzīvojumi un simpātiju sauleszaķīši.

ŪDENSVĪRS

Steiga nav tas labākais sabiedrotais. Ja gribēsi kaut ko paveikt tūlīt un jau vakar, viss var sapiņķerēties kā kamolā nesatīta dzija. Darbā uz mērķi virzies soli pa solim un rādi citiem priekšzīmi pēc principa: kas zina, ko grib, tas var visu, ko grib. Atstāsi labu iespaidu uz līdzcilvēkiem un pārliecinoši izklāstīsi savu viedokli. Iespējams kāds jauns, interesants piedāvājums, izvērtē to. Nedēļas nogali vislabāk pavadīt ar tuviem cilvēkiem. Brīvajiem ļaudīm aktuāla sirdslietu tēma, kaislības viļņosies, un emocijas sitīs augstu vilni.

ZIVIS

Ir iespējas palielināt ienākumus un nevajag kautrēties runāt par adekvātu samaksu. Ja esošajā spēles laukumā kļuvis par šauru, tad ieskaties darba sludinājumu portālos, aprunājies ar paziņām vai sāc rakstīt biznesa plānu. Galvenais nav tas, kur mēs atrodamies, bet – kurp mēs virzāmies. Turi acis un ausis vaļā un nepalaid garām izdevību. Šis ir lielisks laiks, lai atrastu domubiedrus. Brīvdienās paredzamas saviesīgas aktivitātes. Būsi uzmanības centrā, draugi aicinās uz ballītēm, vai piknikā. Brīvajiem ļaudīm pēkšņa iepazīšanās, kam seko interesants turpinājums.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu