Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Sievietei, kura sarakstījās ar mūziķa Bārlova viltus profilu, slavenība noorganizē īpašu tikšanos

Foto: Ekrānuzņēmums no video.

62 gadus vecajai Džanetai Smitai šķita, ka viņas sapņi ir piepildījušies, kad viņa martā sociālajā tīklā Facebook pamanīja grupas "Take That" dziedātāju Gariju Bārlovu un nolēma viņu pievienot savam kontaktu lokam, vēsta ārvalstu mediji.

Pāris sāka sarakstīties, tomēr Dženeta drīz vien saprata, ka viss nav tā, kā šķita, pēc tam, kad viņš viņu vairākkārt apbēra ar komplimentiem.

Kad viņš viņai pastāstīja, ka ir "šķīries" no savas partneres, Džaneta nolēma, ka ir pienācis laiks izdibināt patiesību, un lūdza krāpnieku atklāt savu patieso identitāti.

Pēc tam viņa uzzināja, ka patiesībā sarunājās ar 24 gadus vecu vīrieti no Nigērijas, kurš atvainojās par melošanu.

Viņš turpināja stāstīt, ka patiesībā ir iemīlējies viņā un viņam ir vajag, lai viņa nosūtītu viņam naudu.

Sieviete uzskata, ka ir svarīgi dalīties ar savu stāstu, lai palīdzētu citiem pamanīt iespējamās krāpšanas pazīmes.

"Es saprotu, ka viņi ir nabadzīgi un viņiem ir kaut kā jānopelna nauda ģimenei, bet cilvēki var zaudēt daudz naudas šādā situācijā. Tas arī rada sliktu slavu slavenībām," stāsta sieviete.

Par laimi, Smitas stāsts beidzās laimīgi, jo īstais Garijs uzzināja par viņas stāstu un nolēma viņai noorganizēt kaut ko īpašu.

Uzzinājis par sievietes pieredzi, Garijs uzaicināja viņu uz grupas "Take That" koncertu 28. maijā un sarunāja tikšanos ar viņu pirms koncerta.

"Viņš teica, ka viņam ir ļoti žēl par notikušo, un jautāja, kā man klājas, - tas bija jauki," stāsta sieviete.

Džaneta piebilda, ka viņa bija atnesusi dāvanas Garijam un pārējiem grupas dalībniekiem, tostarp krūzi, ar kuru dziedātājs pozēja fotogrāfijai.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu