Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

FOTO Medijs: pamatīgi nodegusi "Gazprom" rezidence, ko dēvē par "Putina vasarnīcu" (1)

Foto: JMnenonik/"X"

Altaja Republikā nodegusi ēka, ko dēvē par "Gazprom" rezidenci un "Putina vasarnīcu". Par to ziņo mirušā Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija komandas "Telegram" kanāls "Sirēna", raksta medijs "Insider".

Fotogrāfijas uzņemtas no dažādiem leņķiem. Navaļnija komanda apgalvo, ka ap rezidenci esošais apvidus ir tāds pats, kā redzams citās fotogrāfijās.

Foto: JMnenonik/"X"

Saskaņā ar sniegto informāciju ēka oficiāli ir "Gazprom" piederošais "Altayskoye Podvorye" kūrorta komplekss. To dēvē par Putina vasarnīcu, taču nav skaidru pierādījumu, ka tā ir vēl viena Krievijas prezidenta rezidence.

Objekta apsardze 2011. gadā "Novaja Gazeta" žurnālistiem pastāstīja, ka šis "īpaši aizsargājamais objekts ir paredzēts augstāko valsts amatpersonu atpūtai".

Foto: JMnenonik/"X"

"Gazprom" ziņoja, ka komplekss nepieciešams "tikšanās reizēm ar biznesa partneriem, korporatīviem pasākumiem un ārvalstu viesu uzņemšanai". Par kompleksa saistību ar Putinu vairākkārt ir runājuši arī vietējie opozīcijas pārstāvji.

2015. gadā ziņots, ka kara noziedznieks Vladimirs Putins trīs dienu slepenā vizītē apmeklējis Altaja republiku, kur pie viņa ciemojies arī bijušais Itālijas premjerministrs Silvio Berlusoni.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu