Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO "Izgāza dusmas uz visu šovu." Aviošovā neierodas solītās reaktīvās lidmašīnas

Foto: Ekrānuzņēmums no reklāmas video.

Raidījums "Bez ttabu" saņēmis aviošova "Lidojošās leģendas" apmeklētāju sūdzības par šova norisi, jo tika izplatīta informācija par reaktīvo lidmašīnu grupas "Baltic bees" piedalīšanos, taču apmeklētāji tās tā arī nesagaidīja.

"Latvijas gaisa satiksmē" atklāj, ka trīs nedēļas pirms pasākuma datuma organizatoriem norādījuši, ka pieprasītā gaisa telpa reaktīvajām lidmašīnām ir par mazu un lidojums nedrīkstēs notikt.

Organizatori tālākus soļus nav spēruši un pasākuma dienā gaisa telpas piešķiršana vairs neesot bijusi iespējama.

Viens no pasākuma organizatoriem Roberts Klimovičs norāda, ka pieprasītā gaisa telpa esot bijusi identiska 2016. gadam, kad aviācijas svētkos šīs lidmašīnas piedalījušās.

Klimovičs saka: "Šis gaisa telpas pārsteigums bija visiem. Mēs līdz pēdējam brīdim cerējām, ka "Bites" varēs piedalīties. Divas viņu lidmašīnas stāvēja uz skrejceļa un gaidīja, kad varēs pacelties.

"Bites" bija tikai daļa šova, visi pārējie priekšnesumi notika. Tajā dienā mūsu hokejisti zaudēja arī spēli, domāju, ka tas bija viens no iemesliem, kādēļ apmeklētājiem sabojājās garastāvoklis. Tas, ka nebija "Bites", viņiem ļāva izgāzt dusmas uz visu šovu."

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu